reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Natkusia, fajnie że znalazłaś fajnego lekarza :) Sama musisz zdecydować co do badań. Co do mojej @ to od soboty do wtorku miałam lekkie plamienie, teraz niby więcej mam krwawienia, ale nie jest tego aż tak dużo. Na pewno nie zalewa mnie. Najważniejsze, że dostałam @ i o wiele lepiej się teraz czuje. Dziękuję, że pytasz :*

Moją starszą córkę chyba choróbsko bierze ;/ Dziewczynki śpią, a starsza ma gorączkę. Rano praktycznie nic nie zjadła i brzuszek ją bolał. Wczoraj miałam trochę latania, bo sprawy załatwiałam związku z prawkiem i później do siostry. Małe trochę zmarzły (nie było aż tak ciepło wczoraj). Siostra umawiała się ze mną, ale zachciało jej się do sklepu (nie musiała) i na plac zabaw z dziewczynkami swoimi chciała iść. Wiedziała, że moim córką zimno, ale co z tego. Tyle godzin na podwórku i możliwe, że przez to mała źle się czuje ;/

reklama
no to mi pomogłyście :-p to jest najważniejsze badanie w ciąży więc może warto 2 razy tym bardziej, że darmowe? Mój G. chce potomka zobaczyć i powiedział, że jedziemy.. ehh

AGAMEMNON tylko się cieszyć, że dzidzia duża :-)

MALUSIOLKA a jakiś test zrobiłaś? oby to jednak nie było choróbsko :no:

Natkusia, jaki test? Nie rozumiem :) Jeżeli chodzi o moje testowanie, to nie testowałam i nie ma sensu. W ciąży na pewno nie jestem :) Nie mam mocnego @ ale skrzepy są.

Ostatnia edycja:
To będzie różnica 10 dni.. sama się nad tym zastawiam.. ale jak dostałam skierowanie do specjalistów i to za darmo to nie skorzystać? Poza tym jest udowodnione, że USG nie szkodzi dziecku.

Nie wiem, nie wiem..

natkusia usg nie szkodzi dziecku ;) ja pewnie poszłabym 2 razy ;) ale może dlatego, że na nfz przysługują mi 3 usg i pozostało mi jeszcze tylko jedno, po 30tc, więc każde usg więcej byłoby frajdą :rofl2:

agamemnon mnie mdłości od rana do wieczora męczyły do 16/17tc... :baffled: więc nie ma reguły... :baffled:

mamaTomeczka mnie też najciężej zacząć... :confused2: jak już zacznę, to idzie gładko, ale zebrać się czasem to koszmar :nerd: ostatnie kilka dni miałam takie beznadziejne, od wczoraj się jakoś unormowało ;-) wątróbka dla męża powiadasz? Ale bym zjadła taką drobiową... mniam... ale mam rozmrożone piersi z kurczaka i z nimi muszę coś podziałać :happy2: chyba po prostu usmażę :confused:

Natkusia ja tez bym poszla USG na pewno nie szkodzi dziecku wiec na pewno bym to wykorzystala...ja teraz mam wizyty co tydzien i co tydzien mi na USG sprawdzaja czy wszystko jest w porzadku bo nie wiadomo skad mialam plamienia.Mam nadzieje ze terza juz nie bede musiala jezdzic co tydzien;-)

hej hej

Natkusia ja mam w pon wizytę i bede miała usg a we wtorek mam prenatalne i też będzie usg, a generalnie mam usg co 2 tyg na każdej wizycie. Muszę mieć podglądaną ranę po cc. Także pewnie idz, nie zaszkodzi :)

reklama
Witam

Czytam Was codziennie ale jakos weny brak...;/

Agamemnon jejku kochana ty juz w 9 tyg? dobrze pamietam ze razem na lipcu bylysmy?
No mi mldosci dlugo sie ciagly...jakos kolo 14 tc sie skonczyly

Malu
s za 2 tyg. robie swoje okragle urodziny, i teraz pytapnie co podac na kolacje? tylko bardzo proste dania bo ja za dobra kuchareczka niejestem...;p myslalam o kurczaku z piekarnika do tego bagietka z maselkiem czosnkowym i salatki, na 12 osob, czy to nie za maly wybor?

Emaila ja pierdziele to juz 11 tc? kurde ale czas zlecial!!

Natkusia kochana ja bym pewnie poszla na te 2 badania,a z corka mialam przez pierwsze tyg. co tydzien pozniej do konca ciazy co 2 tyg, wiec dzidzi napewno sie nic nie stanie!:)

A u nas jakos leci, czekam za kumpela i dzieciakami idziemy na plac zabac:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry