Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Natkusia, fajnie że znalazłaś fajnego lekarza
Sama musisz zdecydować co do badań. Co do mojej @ to od soboty do wtorku miałam lekkie plamienie, teraz niby więcej mam krwawienia, ale nie jest tego aż tak dużo. Na pewno nie zalewa mnie. Najważniejsze, że dostałam @ i o wiele lepiej się teraz czuje. Dziękuję, że pytasz :*
Moją starszą córkę chyba choróbsko bierze ;/ Dziewczynki śpią, a starsza ma gorączkę. Rano praktycznie nic nie zjadła i brzuszek ją bolał. Wczoraj miałam trochę latania, bo sprawy załatwiałam związku z prawkiem i później do siostry. Małe trochę zmarzły (nie było aż tak ciepło wczoraj). Siostra umawiała się ze mną, ale zachciało jej się do sklepu (nie musiała) i na plac zabaw z dziewczynkami swoimi chciała iść. Wiedziała, że moim córką zimno, ale co z tego. Tyle godzin na podwórku i możliwe, że przez to mała źle się czuje ;/
Moją starszą córkę chyba choróbsko bierze ;/ Dziewczynki śpią, a starsza ma gorączkę. Rano praktycznie nic nie zjadła i brzuszek ją bolał. Wczoraj miałam trochę latania, bo sprawy załatwiałam związku z prawkiem i później do siostry. Małe trochę zmarzły (nie było aż tak ciepło wczoraj). Siostra umawiała się ze mną, ale zachciało jej się do sklepu (nie musiała) i na plac zabaw z dziewczynkami swoimi chciała iść. Wiedziała, że moim córką zimno, ale co z tego. Tyle godzin na podwórku i możliwe, że przez to mała źle się czuje ;/
to jest najważniejsze badanie w ciąży więc może warto 2 razy tym bardziej, że darmowe? Mój G. chce potomka zobaczyć i powiedział, że jedziemy.. ehh
bo lekką @ można w ciąży mieć ale skoro jesteś pewna to ok.
więc nie ma reguły...
jak już zacznę, to idzie gładko, ale zebrać się czasem to koszmar
ostatnie kilka dni miałam takie beznadziejne, od wczoraj się jakoś unormowało ;-) wątróbka dla męża powiadasz? Ale bym zjadła taką drobiową... mniam... ale mam rozmrożone piersi z kurczaka i z nimi muszę coś podziałać
chyba po prostu usmażę