reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Iwo no spe lekarz kazał mi brać tylko tydzień i luteine do nd a w środę mam wizytę. Powiedział, że jak nie pomoże to dalej będziemy myśleć. Co do odpoczynku to z pewnością, ale wiesz przy mojej córci w domu to się nie da odpocząć.

Ja próbuje właśnie zwlec się z łóżka, ale głowa mi pęka , wiec póki co zostaje w łóżku z telefonem :) mąż wraca z pracy to wstanę może jak się zjawi w domu.

Miłego dnia

reklama
Witam z rana !!

iwo:) - w poniedziałek mu pokazałam test, ten ładny w "pisaku" to się ucieszył, ale chyba nie do końca wierzył, w środę pytał czy na pewno jestem w ciąży i zaczął planować gdzie da wanienkę i gdzie będzie kapać, i zastrzegł ze już dwoje wystarczy, natomiast dziś już imię rano wybierał wiec chyba się wkręcił na całego ;-) Teściowa już wie bo nie dał rady wytrzymać -jak podejrzewałam, ale ona nikomu nie powie a chce poczekać do 1 USG żeby się ze światem dzielić.

Miłego leniwegooo dnia życzę wszystkim.

Cześć laseczki :-) wpadam się przywitać weekendowo :-)

jakoś też się ostatnio dziwnie czuję, może to przez pogodę? Już sama nie wiem :-(

Kinia odpoczywaj ile możesz :tak: jeszcze kilkanaście tygodni musimy wytrzymać ;-)

mamaTomeczka no te teściowe to są po prostu niemożliwe :wściekła/y: mój J na szczęście trzymam moją stronę bo sam widzi i słyszy jak ona potrafi się zachować i gadać bez sensu.

Gosia betka rośnie :tak: super, gratuluję :tak:

co do rodzeństwa to mam starszego o 3 lata brata i super się z nim dogaduję, zawsze jak przyjeżdża to mówi "my oba jak jedna wątroba" :-D , młodszą ode mnie o 2 lata jedyną siostrę z którą gadam o wszystkim, dzwoni do mnie codziennie i potrafimy wisieć na telefonie z godzinę i gadać choćby nawet o jakiś głupotach no i jeszcze 1 brat, najmłodszy, skończy teraz 20lat i z nim to się chyba nigdy nie dogadam :no: 9 lat różnicy w latach jest między nami, ale to już chyba młodsze pokolenie bo żadnego tematu z nim nie potrafię nawiązać, próbowałam różnych sposobów, ale no ciężki ma charakter. Może za kilka lat jak wydorośleje i zmądrzeje :-D

no to by było na tyle ;-) pójdę teraz na jakieś śniadanko, mam ochotę na kanapkę z pomidorem :tak:

miłego weekendu dziołchy ;-)

Cześć dziewczyny!
Za oknem słońce, aż chce się żyć! :-)Jak ja poszłabym już coś w ogródku robić!
Weekend się zaczął więc tradycyjnie będzie mnie mniej bo mamcia wpada w gościnę. Zdązyłam już na cacy chałupkę wypicować więc zasiadłam na chwilkę :happy:
Co do teściowych to trzymam się zasady, że milczenie jest złotem :tak:;-)
No a jeśli chodzi o rodzeństwo, to mam 10at starszego brata i kontakt minimalny do "cześć co słychać?" i wsio. Ale jakoś nie ubolewam nad tym bo się do tego przyzwyczaiłam.

Dobra, mykam i zyczę Wam udanego dnia i duuuużo słoneczka!

Gosia - te chłopy to straszne niedowiarki ;)
Ja powiedziałam tylko przyjaciółce i 2 koleżankom. Reszcie dopiero po usg.

Ewa- fajnie że się dogadujecie :)

Agamemnon - mój mąż ma brat młodszego o 9 lat i dopiero od kilku lat zaczęli się dogadywać

My dziś jemy obiad w restauracji w której będzie komunia. Będziemy incognito by zobaczyć jaka jest obsługa no i potwierdzić czy jedzenie jest dobre :)

u mnie wie 1 szwagierka, 1 siostra, mama, teściowa i przyjaciółka no i mąż ;-) ... trochę się ich uzbierało ale tych lubię i wiem ze będą milczeć

z córka przed USG wiedziała tylko przyjaciółka

Ja to najbardziej się obawiam reakcji Julki no i mojego szefa. Akurat od lutego mam nowego a poprzednia szefowa to była ideał, wogóle bym obaw nie miała. Jego niestety nie znam dobrze :-(

Gosiu - szefowi od razu po usg, prawdopodobnie beda gorsze dni i chciałabym wtedy pracowąć zdalnie, dlatego chcę by wiedział. Reszcie to powiem jak brzuch zauważą :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry