reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Julia - polecam SKALPEL Chodakowskiej, ładnie rzeźbi ciało

Kinia - u nas pogoda barowa i chłód nawet na spacer się nie nadaje :zawstydzona/y:

Ja w pierszej ciąży też 20kg przytyłam ale sporo pozostało. Teraz mam 61,5 i max chce wazyć tyle co do porodu z młodą.
Same wiecie że i tak za bardzo wpływu nie mamy, szczególnie w lato gdy zaczniemy puchnąć :-(

reklama
Julia, miłego dnia :*

Wiikki, musisz badania zrobić małej. Jak czytałam to co napisałaś, aż mi się gorąco zrobiło. Oby małej nic nie było :* Dobrze, że zimną krew zachowaliście, a nie wpadliście w panikę. Nie wiadomo co mała by wtedy zrobiła.

Agamemnon, u nas wczoraj cały dzień padało. Dzisiaj również zapowiada się taki dzień, ale i tak wychodzimy. Na obiad mam zrobione gołąbki, które wczoraj robiłam :D Czekam jak M wróci od rodziców, bo pojechał po nasze drugie auto (okejką pojechał) i mam nadzieje, że szybko wróci, bo się denerwuje ;/

Phoebe, farbę na włosy miałam intensywną czerwień, ale nie widać efektu, bo za długo trzymałam. Kolejnym razem krócej przytrzymam i pokaże zdjęcie :)

Ascika, jak tam? :*

Hejka.:-)

Wikki Zrób dla pewności badania małej, wtedy bedziesz wiedziala czy cos jest nie tak, ale mam nadzieje, ze badania wyklucza najgorsze podejrzenia o padaczce.

Ja byłam wczoraj u koleżanki, która we wtorek urodziła synka, tzn byłam z innymi koleżankami ze szkoły. Jejku, jaka kruszynka z tego jej synka, juz zapomniałam, że dzieci sie takie malutkie rodza.;-) Wziełam go na rece i zaraz mi usnal w ramionach, slodziak.:-) Potem poszlismy z dziewczynami do restauracji i wieczor zlecial.
Dzis pogoda deszczowa i zbytnio nie mamy planow, mam nadzieje, ze po obiedzie uda nam sie wyjsc na spacer chociaz.
Milej niedzieli.:-)

Ja z córka startowałam 58kg i na porodówce się zgłosiłam z 68kg, no i z 2 tyg. po nic nie zostało, ale wszystko wtedy poszło w brzuch i cycki
teraz startuje z 55kg no i plan na 65kg, co będzie zobaczymy ;-)

Iwo u nas było tak sobie, ale młoda się wybiegala u dziadka na podwórku. Co do wagi ja też z Nadia miałam 20 na plusie i zostało sporo ,bo ok 10. Teraz mam nadzieję nie więcej jak 10 kg łącznie przytyć i szybko zrzucić.

Mycha takie maluszki są słodkie.

Hej dziewczyny :happy:

U mnie jak zwykle w weekend czasu na bb brak :confused2:

wiikki no to mieliście przeżycia z córunią :-( &&&& za pozytywne wyniki badań :*

mycha ale fajnie tak wyjść w gromadzie i na trochę zapomnieć o obowiązkach :sorry: i szczerze Ci powiem, że ja też nie pamiętam jak to było, jak Gabryś był takim okruszkiem :sorry: trzeba będzie pamiętać o główce, ciemiączku itp... :sorry:

mamaTomeczka dobrze, że tak rozmawiałaś z synem :cool2: niech się baba nauczy pokory :cool2: nie zazdroszczę takiej teściowej Tobie ani innym, które mają z teściowymi przeboje... ja na moją nie narzekam, kontakt mamy dobry, jasne, że zawsze jest jakieś "ale", ale na tyle, że da się znieść i dobitna sugestia, że się z nią nie zgadzam załatwia sprawę :cool2: gorzej jest z teściem, ale jego ciągle nie ma, więc nie ma wielu okazji, żeby drzeć koty ;-)

Jeśli chodzi o wagę, to ja ma teraz +2,5kg, przy Gabrysiu przytyłam niecałe 8kg i teraz jest podobnie względem etapu ciąży, więc jakoś specjalnie się nie kontroluję :sorry:

WItam wieczorowo

Jestem padnieta! na silowni nie szalałam bo to pierwszy raz od bardzo dlugiego czasu a jutro chce funkcjonowac:)
Iwo no wlasnie kiedys czwiczylam chodakowska...tak mysle ze bede przeplatac silownie z Chodakowska:)

Malus maz wrocil? tesciowa znow sie czegos czepiala?

Dziewczyny przypomnijcie mi czy po macierzysnkim musze pisac prosbe o powrot?

Ja dzis mialam mila niespodzianke, znajomy dzis przyjechal i zamontowal mi garderobe:)

julia0903 - a masz na myśli macierzyński czy wychowawczy?
Bo macierzyński się kończy i możesz wracać (nie zaszkodzi się wcześniej przypomnieć ze to już), ewentualnie wniosek o UW zaległy + bieżący ciągiem (nie mogą odmówić nawet jakbyś cały za 2014 dziś chciał),

a co do wychowawczego to zdaje się 30 dni przed planowanym powrotem informujesz na piśnie ze wracasz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry