Mycha taki, do którego wszystkie muchy się zlecą

Szaro różowy ładny, ale ja też obstaję jak Ty przy ciemnym, bo nie brudzi się tak szybko. Co do tych co lubią się dusić to niech sobie stare skarpetki na paszczę założą, a innym spokój dadzą.
Benefica staramy się ją jakoś przygotować, że będzie siostrzyczka. Teraz planuję zakup nowych kocyków i ręczniczków z kapturkiem, bo nie chcemy brać tych Nadii - ona za bardzo do nich przywiązana jest. A planujecie kupić prezent dla Gabrysia od "Dzidziusia"? Ja chcę Nadii coś kupić jak dzidziuś wróci ze szpitala.
Malusiu, bo nie miałam kiedy zmienić prawka, później weszły czasowe, więc ze względu na kurzą ślepotę 5 letniego nie chcę mieć, a rozmawiałam ze znajomym policjantem i w sumie to nic mi nie zrobią za to, że mam panieńskie na prawku. Kochana zdrowiej szybciutko :*
Mikaa no trochę kiepsko. Ale wiem już, że nie pójdę więcej do tego lekarza... ;/
Grzankaa, ale Ty nie dojechałaś od dawna? Bo ja to już prawie 5 lat jak dotrzeć nie mogę do Wydziału Komunikacji
Kasiulka aż mnie zabolało jak cenę krzyknął. Hehe no policja się nie czepia, a tak jeszcze płacić prawie 100 zł trzeba.
Iwo smacznego. Ja model też mam upatrzony, ale może jeszcze się zmieni
Mycha no właśnie najgorsze, że w PL teraz też tylko czasowe ;/
Julia no tak, grzecznie poszłaś wymienić, a ja nie

nie miałam czasu, bo pracę miałam taką, a nie inną i wyszło jak wyszło. Teraz czasowe to mi szkoda zmieniać. Kochana ważne, że macie zielone światło od maja, a dalej to już zależy jak będziecie gotowi na dalszy krok :* Masz rację kochana odpoczywaj teraz poza pracą tak długo jak tylko tego potrzebujesz. Ooo z tymi ciuszkami to zazdroszczę, HM ma fajne rzeczy dla dzieciaków, ja często Nadię obkupuję.
Kochane ja od wczoraj piszę i jakoś odpisać nie mogę. Mąż wrócił o 15 do domu, a ja dopiero się zebrałam, żeby dosiąść tak porządnie do komputera. Dzisiaj pierwszy raz wstałam po przespanej CAŁEJ nocy i bez bólów brzucha czy krzyża. Rewelacja!!! Chyba leki pomagają.
Wczoraj skoczyliśmy do tesco po podkładkę do auta dla Nadii, bo ciężko już mi samej pomagać jej włazić do tego wielkiego fotelika... No i kupiliśmy 3 ciuszki dla maluszka i dla Nadii też oczywiście
Dzisiaj idziemy do Szwagra mojego A. na urodzinki. Także miłego dnia :*