reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Goska bardzo dziekuje czytalam:)
Dowiedzialam sie dostane zalegly i bierzacy urlop:) bardzo sie ciesze bo w firmie szykuje sie wyprzedaz wewnetrza i ciuszki po pare zlotych bede miec z H&M:):) i corce nakupie kurtek,spodni itd...:)
Dowiedzialam sie tez ze reszte wychowawczego rowniez moge wykorzystac do 5 roku zycia,
wezme sobie po macierzysnkim urlop wypoczynkowy bedzie to z 30 dni i pozniej pojde na l4...zobaczymy tez co postanowimy

Mycha taki, do którego wszystkie muchy się zlecą :P Szaro różowy ładny, ale ja też obstaję jak Ty przy ciemnym, bo nie brudzi się tak szybko. Co do tych co lubią się dusić to niech sobie stare skarpetki na paszczę założą, a innym spokój dadzą.

Benefica staramy się ją jakoś przygotować, że będzie siostrzyczka. Teraz planuję zakup nowych kocyków i ręczniczków z kapturkiem, bo nie chcemy brać tych Nadii - ona za bardzo do nich przywiązana jest. A planujecie kupić prezent dla Gabrysia od "Dzidziusia"? Ja chcę Nadii coś kupić jak dzidziuś wróci ze szpitala.

Malusiu, bo nie miałam kiedy zmienić prawka, później weszły czasowe, więc ze względu na kurzą ślepotę 5 letniego nie chcę mieć, a rozmawiałam ze znajomym policjantem i w sumie to nic mi nie zrobią za to, że mam panieńskie na prawku. Kochana zdrowiej szybciutko :*

Mikaa no trochę kiepsko. Ale wiem już, że nie pójdę więcej do tego lekarza... ;/

Grzankaa, ale Ty nie dojechałaś od dawna? Bo ja to już prawie 5 lat jak dotrzeć nie mogę do Wydziału Komunikacji :-D

Kasiulka aż mnie zabolało jak cenę krzyknął. Hehe no policja się nie czepia, a tak jeszcze płacić prawie 100 zł trzeba.

Iwo smacznego. Ja model też mam upatrzony, ale może jeszcze się zmieni :P

Mycha no właśnie najgorsze, że w PL teraz też tylko czasowe ;/

Julia no tak, grzecznie poszłaś wymienić, a ja nie :P nie miałam czasu, bo pracę miałam taką, a nie inną i wyszło jak wyszło. Teraz czasowe to mi szkoda zmieniać. Kochana ważne, że macie zielone światło od maja, a dalej to już zależy jak będziecie gotowi na dalszy krok :* Masz rację kochana odpoczywaj teraz poza pracą tak długo jak tylko tego potrzebujesz. Ooo z tymi ciuszkami to zazdroszczę, HM ma fajne rzeczy dla dzieciaków, ja często Nadię obkupuję.

Kochane ja od wczoraj piszę i jakoś odpisać nie mogę. Mąż wrócił o 15 do domu, a ja dopiero się zebrałam, żeby dosiąść tak porządnie do komputera. Dzisiaj pierwszy raz wstałam po przespanej CAŁEJ nocy i bez bólów brzucha czy krzyża. Rewelacja!!! Chyba leki pomagają.

Wczoraj skoczyliśmy do tesco po podkładkę do auta dla Nadii, bo ciężko już mi samej pomagać jej włazić do tego wielkiego fotelika... No i kupiliśmy 3 ciuszki dla maluszka i dla Nadii też oczywiście :)

Dzisiaj idziemy do Szwagra mojego A. na urodzinki. Także miłego dnia :*

Dzień dobry :-)

Lena dzisiaj się nam władowała do łóżka po 7mej i już nie było jak zasnąć, bo się wierciła, gadała, więc wstaliśmy. Mąż poszedł na troche do pracy, a ja się zaraz biore za sprzątanie, pranie i mam zamiar zrobić szarlotke na ten dzień kobiet.;-)

Kinia A to widzisz gdziekolwiek bym prawko wymieniła to będę miała te czasowe, no trudno. Z resztą zanim się do tego zabiore minie kolejne pare lat. Albo jak mnie w końcu za to pokarają.:zawstydzona/y:;-)
Co do wózka to ja też wole ciemny, a mój mąż z takim rózem to by się chyba nigdzie nie pokazał.;-) Z resztą w Danii wszyscy mają czarne wózki, ewentualnie brązowe, granatowe, bynajmniej bardzo ciemne i jak dla Lenki miałam czarno pomarańczowy z przewagą pomarańczowego to wszyscy się na mnie dziwnie patrzyli.;-) Udanych urodzinek.:tak:

Dziewczyny a jakie modele wózków macie upatrzone? Bo ja byłam zdecydowana na Camarelo Carera ale wczoraj jeszcze pogrzebałam i wpadły mi w oko jeszcze dwa inne wózki i teraz już nie wiem sama, który chce.;-) Pomożecie? ;-)

To był mój pierwszy typ:
images.jpg
A potem wpadły mi w oko jeszcze te;-)
riko-nano-carbon04-700x700-700x700.jpg
tako-wozek-city-move-mar_17684.jpg

Wszystkie mają spore gondole na czym mi bardzo zależy, bo chciałabym zimą mieć małą jeszcze w gondoli. Obawiam się tylko, że ten drugi może mieć za małą spacerówke.

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 48
  • riko-nano-carbon04-700x700-700x700.jpg
    riko-nano-carbon04-700x700-700x700.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 50
  • tako-wozek-city-move-mar_17684.jpg
    tako-wozek-city-move-mar_17684.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 40
Mycha - mi się podoba ten ostatni bo uwielbiam paski :)
Ja szukam peg perego pliko 3 częściowy.
Z Julka miałam tylko spacerówke i mega zadowolona byłam. Wbrew wyglądowi bardzo wytrzymały wózek. No i składa się jedną ręką a ja muszę być mobilna.
Kolorowe wózki są super! Dziwni ci Duńczycy....

Kinia - ja uwielbiam h&m ale tylko dziecięce :)

hej u nas dziś leniwy dzień , mały nie dał pospać w nocy , taki duży chłopak a ciągle się budzi a dziś to już okropnie , przyjdzie mi chyba wstawać do dwójki jak tak dalej pójdzie , nie mam dziś weny do gotowania , jakiegoś gotowca trzeba kupić chyba :)
Miłych weekendów mamuśki !

Kasiula ja też leniwie od wczoraj ogórkowa miałam :-)

Iwo ja ogólnie Lubie choć na siebie tam jakoś mało rzeczy widzę. Dla siebie to lubię mohito.

Mycha dla mnie wszystkie fajne. Ja w sumie mam kilka typów, ale to tak pogladowo. Jak będę wybierać to jadę do sklepu z wózkami wybieramy coś konkretnego i u nas w takim fajnym sklepie jest tak, że sprowadza wszystko a ceny jak na allegro albo i taniej.

Nadia wróciła. Po obiadku odpoczywamy i za godzinę jedziemy na te urodziny.

reklama
Witam po dłuższej przerwie i ja ;-)
Musiałam poleżeć, bo na ktg pojawiły się skurcze, brałam luteine i dostałam nakaz leżenia, już lepiej więc mogę nadrobić :)
Z tego wszystkiego zdążyłam skompletować cała wyprawkę, czekam tylko za dostawą łóżeczka i wózka.. aż nie mogę się doczekać..

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MOJE DROGIE W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA;-) OBY KAŻDY DZIEŃ BYŁ LEPSZY OD POPRZEDNIEGO;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry