reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Kinia, nie jest głupie. Ale tak z ciekawości zapytam.. dlaczego masz panieńskie nazwisko?

Benfica, nie mam kontaktu z Asicką. Czasami się zastanawiam co u niej. Muszę do niej napisać. Co do mojego zdrowia jest gorzej niż było. Źle się czuje. Na obiad robię rosołek, bo nic nie przełknę (nawet śniadanie dzisiaj mi nie szło) i kopytka :) Ale jeszcze parę dni i mi przejdzie.

Grzaneczko, co tam? :*

reklama
o tak mogę śmiało podać Wam rękę z tym otwieraniem okien... ja pracuje w szpitalu i u mnie to zawsze pacjenci krzyczą aby okna pozamykać bo im zimno... a ja prawie mdleje z tej duchoty...

kinia To rzeczywiście kiepska sprawa z tym usg jak tyle kasy i nie jesteś zadowolona. Ja płaciłam tyle samo, ale mam parę zdjęć i sporą część usg nagraną na płytkę,więc w każdej chwili mogę obejrzeć.
mycha Miej ich wszystkich w dupie. Otwieraj okno i już, a jak Ci ktoś zamyka to weź to odpowiednio skomentuj!
benfica Dziękuję że pytasz. Praca złożona, czekam na termin i zaczynam się uczyć do obrony, ale obrona prawdopodobnie dopiero w kwietniu będzie. A co do siary to przy Zuzi też miałam szybko siarę, mniej więcej wtedy co Ty. A żeby było śmiesznie Zuze skończyłam karmić jak miała pół roku a jak zaszłam w ciążę to dalej miałam siarę i się lekarz dziwił, dopiero po jakimś czasie się uspokoiło.

Co robicie na obiadek? U nas dziś rybka i różnego rodzaju warzywka smażone w przyprawach na patelni. I zupa pomidorowa która została od wczoraj.

Maluś :* dziękuję dobrze:) cieszę się, że już piątek:) a jak u Ciebie? Mam nadzieję, że szybko się wykurujesz:*

Wczoraj jakie kopniaki były:) chyba się Mała nogami rozpychała. Mój D jaki szczęśliwy:)

A ja mam też prawko z panieńskim, bo jeszcze nie dojechałam do starostwa żeby zmienić... ups:)

Kinia strasznie dużo zapłaciłaś masakra jakaś i jeszcze takie na szybko to usg
Benfica agamemnon , zakupiłam ostatnio sto procentowy sok z żurawiny i wypiłam go w ciągu 3 dni chyba i to parcie nadal odczuwam więc to nie pęcherz raczej.
Mamatoeczka współczuję bólu ja też miałam przygody z zębami ale jak karmiłam dziecko i nie chciał dawać mi dentysta antybiotyku żadnego , omęczyłam się wtedy z bólem .
Malusiolka ja miałam tak samo w tym szpitalu jak dzwoniłam do M jak tam mały i słyszałam go w tle to łzy mi się cisły do oczu a teraz jeszcze porodówkę trzeba przetrwać w szpitalu ..
mikaa nie takiego usg mi nie robili ale też myślałam o tym ostatnio bo słyszałam o takich dolegliwościach , wizyta w poniedziałek więc może lekarz coś powie na tą dolegliwość moją...
A na obiadek u mnie dziś żurek , jeszcze żeby to moje dziecko cokolwiek chciało jest to było by super ..to taki niejadek że brak słów i nerwów..
Co do prawka to ja też mam z panieńskim nazwiskiem i jak na razie nie zamierzam zmieniać policja na kontroli nic się nie czepiała

mika no to czekamy na obronę :-D na pewno zdasz :-D Gabryś ze mną zdawał w brzuchu, ok. 21tc :happy2: i pewnie teraz dlatego taki mądry :-p:-D a obiad... jako, że dziś piątek i Gabryś je w żłobku, to nie szaleję - kluski leniwe na słodko :sorry2: choć ja nie przepadam za obiadami na słodko, ale mój A się uparł - no niech raz na ruski rok ma :-D w odwodzie mam kawałek mortadeli do usmażenia, bo ja taką bardzo lubię :sorry2: ale żeby nie było, że mam dwie lewe ręce do gotowania, to w weekend będzie kaczka nadziewana :-D

Dziewczyny jadę do szwagierki aż się boję z iloma kg wrócę no ona tak pysznie gotuje. A jak się dowie o fasolce to przepadlam....

Widzę że wózki na tapecie. Ja model mam upatrzony a z kolorem będzie trzeba poczekać. Szczerze powiem nie mam żadnego przeczucia.

Miłego weekendu!

Grzaneczko, u mnie coś nie tak. Jeść nie mogę i niedobrze mi, a jak chce coś zjeść, to mi się rzygać chce ;/ Staram się odpoczywać, bo dzisiaj jakaś nie wyraźna jestem.

Benfica Szybko? Ja miałam siare od 14tc.:szok: ale z Leną to samo było, bardzo szybko miałam siare.

Malusiol Zdrówka i jak najlepszego samopoczucia!:tak:

iwo Smacznej wyżerki.;-) Zabierz troche ze sobą i podziel sie z nami.:tak:

Co do prawka to ja też latam nadal na panieńskim.:-D Już ponad 5 lat.:zawstydzona/y:Zawsze jak jestem dłużej w PL to obiecuje sobie, że je wymienie i tak już 5,5 roku. Mogłabym je tu w Danii wymienić, ale swoje mam bezterminowe a tu jest na 15 lat i nie wiem czy potem tylko badania wystarczy zrobic czy jednak nie. Moze w wakacje uda mi sie wymienic jak będziemy w PL.;-)

reklama
Witam dziewczynki:)

Czytalam ale jakos weny niema ...

Malus a ty czasem nie czekasz na @??? zdrowka zycze:*

Kinia no to nieciekawa sprawa jak wydalas tyle kasy i wiesz mniej niz bys chciala;/ Ja ladnie po slubie od razu wszystkie dokumenty zmienilam:) Fajnie ze corke angazujesz w nowego czlonka rodziny:)

Mamatomka kochana mega wspolczuje z ty bolem zeba! mam nadzieje ze za chwile bedziesz czuc sie lepiej!!

Iwo, gosiu piekne bety:)

Ja bylam we wtorek u gina, powiedzial ze @ w ciagu dwoch tygodni przyjdzie!!! i dzis przyszla!! zaskoczona zostalam...
Powiedzial ze jesli chcemy to od maja mozemy zaczac starania:) ale tak naprawde niewiem jak to wszystko wyjdzie...

Zaczelam intensywnie cwiczyc, musze zgubic pare kg...!

Kurcze mialam cos jeszcze komus napisac ale niepamietam ...;//;/;/

Gratuluje udanych wizyt:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry