reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Julia, fajnie że niedługo możecie znowu się starać :* Ale wiadomo, że trochę czasu potrzebujecie aby psychicznie się nastawić. &&&&&&& trzymam za Was kciuki :* Co do mojej @, to miałam ją w tamtym tygodniu i to ponad tydzień :P Teraz choruje, ale wydaje mi się, że przechodzi :)

mycha, dziękuję :* Z tego co kobieta mi mówiła, to po 15-tu latach tylko badania lekarskie i wtedy zmiana prawka :) Chore byłoby gdyby kazali na nowo zdawać egzaminy :)

Kinia, jeżeli tak, to lepiej nie zmieniać :P :*

mycha, fajny wózek :D

madziulek, ostatnio myślałam o Tobie. Fajnie, że odezwałaś się w końcu :* Kochana, a jak u Ciebie z porodem? CC, czy NS?

Ja dzisiaj z M i z dziewczynkami pojechałam na zakupy i prowadziła :D Nawet ok mi szło, ale M oducza mnie od głupiego nawyku :P Jazda tylko prawą stroną :P A poza tym M pokroił mi królika i właśnie poddusza się i obiadek będzie na jutro :) Dzisiaj robię obiadek, bo jutro chcemy gdzieś sobie pojechać na parę godzin i wrócić do domu na obiadek :)

Kochane moje, wszystkiego najlepszego w dniu kobiet :*

Co Wasi Panowie dali Wam dzisiaj na dzień kobiet? Ja dostałam różyczki w doniczce.. piękne są :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Iwo tak pracuje,powiem ci ze ciuszki dla Meli tylko tam kupuje czasem sie zdarza ze w innych sieciowkach:-) co.do ciuchow dla doroslych to maja specyficzne ale idzie znalesc cos dla siebie:-) od czasu do.czasu...

Kinia ja rowniez lubie Mohito:-)

Malus kochana jutro w moje 30 urodzinki bede rozmawiac z mezem co dalej...czas podjac ten temat, ja jestem gotowa.
Ja dostalam.ladny kwiatek juz nienaciagalam go bo jutro ma wydatek:-)do tego.robie dwie imprezki jutro dla rodzinki a za tydz. Dla znajomych wiec kasa pojdzie...
Jak lepiej sie czujesz?:-)

Mialam wyjsc na dzien kobiet z dziewczynami ale maz jeszcze dzis pojechal w trase bedzie po polnocy...

Julia, dziękuję że pytasz :* Lepiej się czuje, ale na razie dopóki nie dojdę do zdrowia to nie mam na nic ochoty. Przez to czuje się taka przemęczona. W dzień na chwilkę jak się położę (nawet do oglądania), to oczy same mi się zamykają. Katar męczy i głowa boli, ale tak poza tym ok. Kochana, trzymam mocno &&&& za waszą rozmowę :* A poza tym nie wiem czy jutro będę pisać, bo M ma wolne i chcemy gdzieś sobie pojechać, to dzisiaj składam Tobie życzenia. Słonko Kochane, wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin :* Z tego co widzę jesteś tylko o rok starsza od mojego męża :)

Dobranoc Kochane :*

Madziulek kiepsko widzę i Ciebie. To teraz lez i się nie przemeczaj na ile to da.

Malusiu dlatego nie zmieniam :-) Haha jazda prawej strony może spowodować brak kół takie dziurska zazwyczaj są ;-) ja dostałam piękny bukiet róż od męża. Az w szoku byłam, bo zawsze tylko 1 kwiatka dostawałam.

Julia jakoś tam zawsze coś znajdę dla siebie. Kochana wszystkiego najlepszego najpiękniejszego i najwspanialsze z okazji urodzin el :-*

Nadia dzisiaj urzadzila mi pobudke o 6:40 wiec zabrałam się na poranne zakupy i juz po sniadanku nawet jestem. Wczoraj na tych urodzinach bardzo źle się czułam niestety.

Miłego dnia kochane.

Julia, nasza jubilatko :D Sto lat :*

Miałam dzisiaj nie wchodzić, ale jestem, bo M śpi. Znowu wrócił o 5-tej rano do domu ;/ Coraz gorzej jest w tej pracy. Cały czas szukamy pracy zagranicą, bo można tu się wykończyć.

Kinia, widać że Twój mąż się zmienił :):* Kochana, wiem że dużo dziur :P Widziałam, że M miał do mnie cierpliwość i ze spokojem prosił abym jechała lewym pasem :P Wie, że ciężko jest się przyzwyczaić jak się uczyłam prawym. Jeszcze trochę i zmienię nawyk :)

Malusiu powiem tak. Najlepiej Nauczysz się jeździć po ulicach jak będziesz jeździła samodzielnie. Sama po sobie wiem, że doświadczeni kierowcy mają do siebie to, że ciężko im się jeździ z innym kierowcą nie odzywając się. Ja na początku jeździłam z tata i dopiero jak kazał mi jechać samej to się nauczyłam, a tak ciągle miałam w głowie to, że będzie mnie poprawiał, albo zwróci uwagę na błąd. Tak jak to jest na kursie. A tak się nie nauczysz :-) musisz teraz wyrobić swoje nawyki kochana. A mąż właśnie pobiegł do sklepu po wszystko na sernik na zimno :-P

Julka - najlepsze życzenia urodzinowe!

Dziewczyny co na mdłości polecacie? co u was działało? Cola i migdały już przetestowane nie uchroniły przed pierwszym pawikiem...

Mama Tomeczka - życzę by obyło się bez wyrywania o szycia!

Ja tylko w weekendy mogę po leżeć a codziennie w pracy muszę trzymać fason co mnie niezmiernie męczy. Nie chce jeszcze nikomu mówić i próbuje ratować się czym popadnie :(

reklama
Iwo mnie niestety nic nie pomagało.

Malusiu chyba za bardzo rano Pochwaliłam męża, bo dzisiaj pół dnia siedzi przed kompem i gra tylko, a mnie trafia.

MamaTomeczka wiesz co ja rozumiem męża malusi, bo u nas my dwoje pracujemy, a u tak kolorowo nie jest. To zależy kto ma jakie opłaty, bo u nas jedna pensja to byłaby katastrofa tez bo samych opłat miesięcznych mamy 2000 zł. Także wiesz jednym starczy a inni by na opłaty nie mieli i na życie :-) dobrze, że chociaż z tą ósemka jest lepiej.

A ja dzisiaj miałam niezły humor to mąż prawie cały czas siedzi i gra. Ja juz nie mam siły na te jego zachowania jak dzieciak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry