reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
u mnie np w organizmie dużo wody się zbiera:/ i co fakt to fakt piłam wodę w ciąży jak smok:/ zajadałam się czekoladą i mandarynkami codziennie:) po ciązy ważyłam 49 - ale po tabletkach nabrałam mocy i teraz wystartowałam z waga 55 i już jest 2,5 kg na plusie:)
Kinia- jakoś się nie trudziłam- po prostu mam taki metabolizm- szybko nabieram wagi a jeszcze szybciej trace- a jem na prawdę duuużo , tyle co mąż jak nie więcej

No ja jednego skurczu porodowego nie miałam... Miałam cc ze względu na silny stan przedrzucawkowy, a Mikołaj miał zagrożenie zamartwicą. Urodził się malutki 2660g...
W pierwszej ciąży przybyło mi 25 kg i nie udało się wszystkiego zrzucić. W tej mam lepszy wynik, bo przez te ciągłe wymioty mam 4 kg na minusie... Jak dobrze pójdzie to może nie przytyję wcale:)

ooo o wadze piszecie ;-)
Ja z córka startowałam z 58kg a ok 69 nazbierałam, ale 2 tyg. po porodzie 56 było, a jakoś 2 miesiące później dobiłam do 52kg - mała byłą tylko na cycku do 5 miesiąca a na 4 mis ważyła 8300 :szok: ale na szczęście później już zastopowała i teraz szczupła

Teraz start z 56kg, jak na razie +0, ale za to brzuch jak wybije wieczorem to chyba w 6 miesiącu taki miałam.

Malusiolka - wrzuć manie do tajnej grupy ;)

Oj to Gosia Ty to chudzinka jesteś:-) mój brzuszek wyglądał jakbym miała tam bliźniaki a nie jedno :-) i tym razem też tak będzie :-)

Agniecha to dobrze że też tak szybko zleciblas moim marzeniem jest w tej ciąży nie przekroczyć 7 z przodu

Ja też chcę do tajnej grupy:)

Już po usg. Dzidzius wiekowo ma 7 tyg plus/minus jeden dzień :) serduszko bije 127 uderzeń na minutę. Więcej nie pamiętam. Mam dużo zdjęć.

Teraz tylko by wyniki córki były ok!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry