reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Iwo Szybkiego powrotu do zdrowia i do domku! Buziaki dla córci!

Julia Dzisiaj akurat dorwałam w sklepie świeże, dlatego wzięło mnie na te ciasto.;-)

Malus Czasem trzeba sobie troszke dogodzic.;-)

Ja mam 168cm wiec tak srednio na jeża;-) Jak po porodze schudne do 60kg to bedzie super, tak najlepiej wygladam jak mam 58-60kg i to mój cel.;-)

][/B]Ja mam 168cm wiec tak srednio na jeża;-) Jak po porodze schudne do 60kg to bedzie super, tak najlepiej wygladam jak mam 58-60kg i to mój cel.;-)
Ooo to ja mogę się pod tym podpisać :tak: Identyczny wzrost i waga idealna :tak:
Wystartowałam z wagi 66, mam nadzieje, że się tragicznie nie skonczy. Teraz mam chyba 67,5 bo od dwóch dni nie wymiotuję.

Witajcie :happy2:
Wczoraj dostalam sms od doktora, ze wynik badania prenatalnego jest w normie i widzimy się koło 20tyg :-) Sms przyszedł po 21 i myślałam ze z radości nie zasnę!

ewka Spokojnie zrzucimy! :) Jestem optymistka! :) Ja co prawda zrzuciłam po pierwszym porodzie bardzo szybko, ale głównie przez chorobę jaką przeszłam (miałam 15kg na plusie a wychodząc ze szpitala do wagi sprzed ciąży brakowało mi już tylko 3kg które zrzuciłam już w domu). Teraz pewnie potrwa to dłużej, ale wszystko jest do zrobienia :) Tylko trochę silnej woli :)
Kinia No w sumie prawda, ale mimo wszystko wkurzające są te komentarze odnośnie wybranych imion, dlatego też na razie nie dzielimy się tą informacją :)
iwo Nie przepraszaj! Ten wątek jest też po to aby się wyżalić! Trzymam kciuki żeby wszytko dobrze było :* Wracajcie szybko do domku :*
paulinka A co osoba przeprowadzająca badanie powiedziała na ten stopień łożyska??
marchew i jak tam po usg?
wiki Fabian Bardzo ładnie i oryginalnie :)
Malusiolka Dziękuję! I trzymam kciuki żeby nie zrobili mężowi takich niekorzystnych zmian w pracy.
Julia Zdrówka dla córci!
agamemnon Super! Gratuluję! To możesz być spokojna ;)

Jak piszecie o wadzę to i jak napiszę. Przy wzroście 172cm przy Zuzi startowałam z wagą 61kg a skończyło się na 76kg (czyli przytyłam 15kg). Ja głównie z powodu choroby po porodzie zrzuciłam szybciutko, bo jak wychodziłam ze szpitala to ważyłam już 64kg (spadło mi 12 kg), więc tylko miałam 3kg do zrzucenia i to mi się udało dosyć szybko. A teraz miałam start z identyczną wagą 61kg i aktualnie ważę ok 66-67kg, więc zobaczymy jak to się skończy. W każdym bądź razie ja jestem uparta i jak się wezmę za ćwiczenia i dietę, to myślę że nie będzie tak tragicznie ze zrzucaniem.

Poza tym dziś miałam fatalny dzień. Przed wczoraj biegunka, wczoraj straszne bóle brzucha, a dziś od samego rana kręciło mi się niesamowicie w głowie... Coś szwankuje ostatnio... :/

reklama
Julka - od 10 dni infekcja z bólem stawów i temp. Jedni mówią że wirus, drudzy że bakteria a jeszcze inni że podłoże reumatyczne. Więc robią mnóstwo badań
A młoda gania po oddziale z koleżankami i nie wygląda na chorą :) oby szybko coś zdiagnozowali.

Ja w pierwszej ciąży startowałam z wagą 54 przy 160cm zakończyłam z 74. Obecnie 61, 5 i mam kg ma plusie. Chciałabym się zmieścić w 12kg.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry