reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Julia, napisałam właśnie PW. Kochana, również poprosiłam o usunięcie Twojego wątku. Jeżeli Admin zgodzi się założymy pod nazwą tego pod-fora, ok?:) Fajnie masz z tą wyprzedażą, ja też chce :D

Mycha, zdrówka dla córeczki :* Jak się dzisiaj czuje?

iwo, jak się trzymasz? Jak malutka? Zdrówka :*

Phoebe, a co u Ciebie Kochana? Dawno nie pisałaś :*

benfica, synek zdrowy? :*

A mi się dzisiaj nic nie chce. Zaraz nastawię rosołek i trochę ogarnę mieszkanie. Na drugie nie mam pomysłu. Zastanawiam się nad kurczakiem pieczonym, albo nad zapiekanką z makaronem i z szynką. Dawno nie było takiej zapiekanki :)

reklama
witajcie

Julia ależ zazroszcze zakupowego szaleństwa :) uwielbiam to

Maluś
zapowiada się pyszny obiad u Ciebie, u nas dziś bedzie misz masz, bo z racji przeprowadzki za tydzien, wyjadamy co mamy by mniej wozic. I dzis bedzie pomidorówka na króliku ( królik dla Nadusi ) z ryżem i soczewica z kielbaską. Haha ciekawe jak bedzie smakowało.
U mnie w piekarniku muffinki a Nadusia z tata na basenie.
U nas pada i niezbyt przyjemnie, reszte dnia planujemy spedzic w domu.
A jutro mam wizyte :)

Wiikki, soczewica i kiełbaska? :D Fajna mieszanka :D Ja mam zielona w domu soczewice i się zastanawiam czy nie kupić łososia i zrobić go z soczewicą i z surówkami :) Jadłam tak w Tesco, bo była degustacja i pyszny był Dziewczynki nawet się zajadały :D

Dziewczyny, co do grupy zamkniętej to pisałam do Bestyji i odpisała abym napisała do J@gd@. Jaką nazwę wybieramy na ten wątek? Trzeba podać i kogo tam zapraszamy? Proszę napiszcie mi i ja napiszę do Admina o prośbę :)

Malus jedynie niechcialabym zeby byl ciaza,malnstwo...tytul z ciaza, najlepiej zeby ogolny... a moze Przyszle i obecne mamy?:)
Chyba ze ktos ma jeszcze jakies ciekawy tytul:)

Tak pod-forum moze byc:) dziekuje jestes wielka:)
Zaraz przeczytam co tam napisalyscie:)

A do tego kogo tam zaprosic to zrobic tak ze jesli ta osoba chce tam byc i sie udzielac, i osoby ktore juz sa spory czas:) a nowe osoby poprostu musza troche z Nami popisac:)

Grzannko a skad jestes ze znasz Gadki?:)
No niestety musialabys byc pracownikiem ...

Wikki no ja tez zaraz biore sie za muffinki:) a ja szybki obiad mialam;p tosty do tego salatka z sosem greckim:)
i gotuje juz ogorkowa na jutro do tego nalesniczki:)

Ostatnia edycja:
a czy ja moge miec cicha nadzieje na zaproszenie do tej grupy zamknietej ??? jak nie to zrozumiem ..:zawstydzona/y:
w koncu w ciazy nie jestem i sie nie zapowiada jak narazie :P

Ostatnia edycja:
reklama
ale ja bardzo chetnie poslucham o waszych brzuchach a jeszcze chetniej je poogladam :D:D:D:D !!!! Wy wszystkie dajecie mi nadzieje ze może i mnie się uda i dzieki Wam jeszcze nie siedze zalamana i nie rycze !! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry