reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Watpliwosc, nawet tak nie pisz. Zawsze jesteś mile widziana. Ja też nie jestem w ciąży, ani Julia, a będziemy w tej grupie :) Kochana, oczywiście że Ciebie zaprosimy :*

Ja myślałam o nazwie "Zawsze piękne i młode mamusie" :D Albo "Zawsze piękne i młode Kobitki" :D

reklama
O te piękne i młode Mo się podobają ;-) my dzisiaj leniwa niedzielę mamy. Byliśmy tez u znajomych i Nadia trochę lobuzowala, a oni maja dwóch chłopaków i oni tacy grzeczni.

Co do obiadu to my dzisiaj frytki z jajkiem i paluszki rybne. Absolutnie nie chciało mi się nic gotować.

Ja tego nie będę zakładać tylko Admin. Mam napisać nazwę pod-forum i jakie osoby mają tam być. Jutro to napisze, bo trochę tego będzie :) J@gd@ (admin) się tym zajmuje :) Ale napiszcie Którą nazwę z tych dwóch "Zawsze młode i piękne mamusie", czy "Zawsze młode i piękne kobitki"? :D

Kinia, któregoś dnia pisałam do Asi i nie ma wiadomości. Szkoda, że jak urodziła nie ma czasu dla nas. Mam nadzieje, że Wy nas nie opuścicie :)

Witam ;-)
Ja , ja , ja też chcę dołączyć do grupy ;-) (jeśli tylko będziecie chciały :) )
I ja znam Gądki, też Pyra jestem :-p
wózek odebrałam w czwartek, jutro lecę po łóżeczko, ost kilka rzeczy do kupienia i czekamy na rozwój sytuacji.. Im bliżej końca tym większy stresior i nie mogę się doczekać :)
Doczytałam wszystko, ale cieżko mi z tym laptopem, więc nic nikomu nie odp ;/ wybaczcie
Kolorowych snów ;-)

Kolejna poznanianka:-) mam nadzieje ze w zamknietym podacie miejscowosc jestem mega ciekawa:-P
Madziulek czyli poeoli zblizasz sie do staru:-)

Ja im wiecej czasu mija jestem pewniejsza ze chce kolejnego dziecka!!!! Musze zebrac sie w koncu na rozmowe z mezem bo niema co przeciagac i byc moze oszukiwac sie...ehhhh

Hej :-D

U nas weekend znów intensywnie, mimo załamania pogody :cool2:

malus dziękuję :* Gabryś już ok, dziś idzie do żłobka :happy2: ja jestem za "Zawsze młode i piękne kobietki" :-p

agamemnon to super wieści :cool2: obyś już do końca ciąży nie miała żadnych zmartwień :happy2:

julia oj dobrze Ci z tymi zakupami :cool2:

watpliwosci babo, oczywiście, że ten wątek będzie również dla Ciebie!!! Przecież tam mają być różne fotki :cool2: nasze zwykłe, ciążowe, naszych mężów, dzieciaków itp... ;-)

mycha jak córcia? Katar minął?

U nas wszystko po staremu, małż dziś wyjeżdża na 2 dni, więc będziemy z Gabrysiem sami urzędować :dry: jutro będzie musiał iść do żłobka na 6:30 :dry: ale za to w środę biorę urlop, bo mamy dni otwarte w przedszkolu :happy2:

reklama
Cześć dziewczynki :-) i jak tam po weekendzie? U nas w miarę ok tylko pogoda paskudna pada i pada :dry: i przestać nie zamierza :dry: my wczoraj u teściowej na obiadku, później małe zakupy i do domciu :tak: nic szczególnego. Oczywiście musiałam wczoraj wleźć na wagę... :szok: i co? Już 70kg... śmiałam się wczoraj, że męża dogonię w takim tempie :-D ale przy moim wzroście (175) to jeszcze jakaś gruba nie jestem :-D

benfica no to w środę sobie odbijecie z młodym ;-)

lecę na śniadanko, później się zjawię :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry