reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Witajcie !
Pogoda się z lekka zepsuła choć pasuje mi dzisiaj dzień bez słońca i ze świeżym powiewem deszczu. Cudnie dzisiaj pachnie powietrze.
Jadę zaraz po mame która zostaje na weekend. W poniedziałek wybiorę się chyba po odbiór badań :tak:
Dla pierworodnego juz katar zmienił sie na przeźroczysty więc czekam aż całkiem zniknie. Przekichane jest życie alergika :confused2:

iwo zdrówka dla córci! Oby szybko doszli po czym jej się tak dzieje.

Mar-chew gratuluję synka! :-)Hania się cieszy, że będzie braciszek??

Iwo zdrówka dla córci

Agamemnon super

Ewka pewnie ze wkurzające masz rację

Co do wagi to aż strach się przyznać. Z Nadia startowała z 68 skończyłam
Na plus 20. Po porodzie wszystko się wahalo później przytyłam i zaczynałam teraz z 78 wiec masakrycznie dużo, teraz mam 83 liczę na nie więcej niż 7 na plusie od teraz. A po porodzie wezmę się za siebie i to ostro. Mam 170 cm wzrostu.

Aha ja jedziemy zaraz do komisu fajnego w Łodzi na limanowskiego 28 Benefica to taka dygresja jakbyś szukała fajnego sklepu komisu dla maluszka - można tam kupić nowe i używane rzeczy my będziemy oglądać wózki, zorientować się w cenach. Lubie tam jeździć bo mają też serwis i wszystko najpierw serwisuja i naprawiają zanim idzie do sprzedaży, a później można wymieniać na inne rzeczy u nich. Super przy Nadii korzystaliśmy często.

Dzień doberek:-)

Agamemnon Wiedziałam:-D Bardzo się ciesze, że wszystko jest ok!!!:-)

Mar-chew Gratuluję synusia!!! Super!:-)

Kinia To masz taką samą wage jak ja teraz. Na pewno po porodzie zrzucimy zbędne kg.:tak:

Lena już się lepiej czuła, a dziś znowu wstała zasmarkana.:no: No nic. cały weekend spędzimy w domu żeby się do poniedziałku wykurowała.
Dopijam herbatke i lece dalej sprzątać. Miłego weekendu.;-)

Malus dziewczyny napisy ze trzba napisac do admina z prosba o watek:-) zajmiesz sie tym? Bo ja juz nieznam sie na tym:-\

Bylam na wyprzedazy zaplacilam 200zl a ciuchow wzielam za 1500zl + 3 torebki ze skory:-) jestem zadowolona :-)

reklama
Oczywiscie kochana:-)

Wyliczylam ze cena tych 3 torebek to 2000zl szoko_O

Kinia kochana no niestety niebedziesz miec szans na taka wyprzedaz to jedyna w kraju...
Bo jedyny magazyn w Polsce jest w Gadkach i ciuszki ktore zostaly z poprzednich kolekcji sa do kupienia za grosze;-)
Ja mezowi kupilam 3 pary dzinsow, sobie 2 kurtki,kamizelke,pizame,spodnice,sweterek;Ameli 3 pary butow,kurtke piekna na wiosne,pizame,pare sukienek,pare krotkich rekawow,pare dlugich,skarpetki, do chrzesniaka bodziaki i i pare innych ciuszkow.Jestem mega zadowolona!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry