• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Dziewczynki, powiedźcie mi jedno. Jak mam liczyć tydzień ciąży? Pogubiłam się. Beta pokazywała wczesną ciąże, ale jak licząc od pierwszego dnia ostatniej @, to wychodzi około 7 tydzień :szok: Jeżeli tak jest, to muszę w przyszłym tygodniu lecieć do lekarza, bo inaczej nie załapie się na becikowe jeżeli pójdę dopiero 7.01. Becikowe przyda mi się.

Witam:)

Paulina no faktycznie brzuszek juz spory;p

MamoTomka
wejdz w Staraczki w ciazy 2013 a tam bedzie pare watkow:)

A u nas bez zmian mldosci mdlosci:( Amelia dzis nocowala u babci i bylam sama w domku jakos dziwnie tak;/ niestety wybrala babcie;p swieta coraz blizej a ja niemam sil na porzadki:(
Na odpowiednim watku wstawilam fote brzuszka i dzidziusia zaraz wstawie:)

malus faktycznie musisz szybciej dostac sie do lekarza:) a pote z opieki mozna sie starac jeszcze o drugie tysiaka...

julia, ja z opieki nie dostane, bo M trochę kasy zarabia i przekraczamy. Dobre chociaż te 1000zł + ubezpieczenie moje i M w PZU :) A kolejną wizytę masz w moją rocznice ślubu :)

Paulinko, podaj swoje dane na PW, to dopiszę Ciebie do listy :) https://www.babyboom.pl/forum/stara...7/lista-ciezarowek-ze-staraczek-2013-a-68928/

Powiedzcie mi to mam liczyć tydzień jako pierwszy dzień @, bo nie dostałam tej odpowiedzi. Tylko napisałyście, że faktycznie lepiej wybrać się szybciej do lekarza. Jeżeli lekarz będzie liczyć od @, to prawdopodobnie załapie się jeszcze na ostatni dzień lipca.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry