Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dopiero mamuśka będę hehe nawzajem powodzenia też życzę z dziećmiW takiej grupie łatwiej przeżywać czas ciąży i nie tylko [emoji6]
Powodzenia i spokojnej ciąży życzę [emoji6]
PS. Też jestem młodą mamą, mam 23l i dwójkę szkrabow jedno 5l a drugie 3msc [emoji6]
Tak biorę17,09 już raczej będzie coś widać , termin spoko ,kwas foliowy jesz?
Cykle mam 27dniowe8t5d czyli 9 tydzień , ale to zależy jak długie masz cykle ,to najwyższy czas na udanie się do ginekologa ,jeśli chcesz mieć później jakieś świadczenia
A do ginekologa udaje się 17. 09 chyba nie za późno?8t5d czyli 9 tydzień , ale to zależy jak długie masz cykle ,to najwyższy czas na udanie się do ginekologa ,jeśli chcesz mieć później jakieś świadczenia
Pomoże mi ktoś obliczyć w którym mniej więcej tygodniu bym mogła być skoro 6. 08 miałam miesiączkę a dni płodne 15. 08
jeśli dobrze pamiętam ,to powinnaś być objęta ,od 10tc opieką gina , więc trochę późno ,chyba że założy Ci kartę że wcześniej byłaśA do ginekologa udaje się 17. 09 chyba nie za późno?
Pomyliłam się z miesiącami ostatnia @mialam 6.08