Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dopiero mamuśka będę hehe nawzajem powodzenia też życzę z dziećmiW takiej grupie łatwiej przeżywać czas ciąży i nie tylko [emoji6]
Powodzenia i spokojnej ciąży życzę [emoji6]
PS. Też jestem młodą mamą, mam 23l i dwójkę szkrabow jedno 5l a drugie 3msc [emoji6]
Edit. Widzę że pomyliłas daty więc to zmienia postać rzeczy [emoji6]A do ginekologa udaje się 17. 09 chyba nie za późno?
A w którym tyg ciąży mogę być?No to inna sprawa ,właśnie miałam pisać ,że jak to możliwe że wcześniej nie kapłaś się że coś jest nie takczyli wizyta 17 jak najbardziej ok
pomylił mi się miesiące@ostatnia miałam 6.08
Dziś masz 4tydzien i 2 dzień ciąży czyli jesteś w 5tygodniu [emoji6]A w którym tyg ciąży mogę być?
Jeśli mogę spytać, ile masz lat? [emoji6]Może dołącz do grupy gdzie są dziewczyny z podobnym terminem? Jak dobrze kojarzę termin na maj masz [emoji6] to poszukaj mam majowych 2020, w takiej grupie zawsze raźniej [emoji6]Ja to taka niedoswiadczona jestem w tych tematach heh będą młoda mama
Jak masz pytania ,to pytaj lepiej wiedzieć ,niż później żałować
Mam 20 lat. Okej dzięki zaraz poszukam tej grupkiDziś masz 4tydzien i 2 dzień ciąży czyli jesteś w 5tygodniu [emoji6]Jeśli mogę spytać, ile masz lat? [emoji6]Może dołącz do grupy gdzie są dziewczyny z podobnym terminem? Jak dobrze kojarzę termin na maj masz [emoji6] to poszukaj mam majowych 2020, w takiej grupie zawsze raźniej [emoji6]
W takiej grupie łatwiej przeżywać czas ciąży i nie tylko [emoji6]Mam 20 lat. Okej dzięki zaraz poszukam tej grupki
Ja dopiero mamuśka będę hehe nawzajem powodzenia też życzę z dziećmiW takiej grupie łatwiej przeżywać czas ciąży i nie tylko [emoji6]
Powodzenia i spokojnej ciąży życzę [emoji6]
PS. Też jestem młodą mamą, mam 23l i dwójkę szkrabow jedno 5l a drugie 3msc [emoji6]