Klaudia8896
Zaciekawiona BB
W tym cyklu nie brałam pregnylu
A czy może tak być że jeden test pokazuje pozytywny a drugi negatywny ?? , z różnych firm
A czy może tak być że jeden test pokazuje pozytywny a drugi negatywny ?? , z różnych firm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakiś czas temu robilam betę wyszła ciąża potem spadła okazało się że to wynik pregnylu dziś mam 21 dzień cyklu oczywiście okres miałam idealnie po 28 dniach , od paru dni dziwnie sie czułam i nie dawało mi to spokoju i zrobiłam test , czy wy też widzicie tu drugą kreskę??? Kreska jest lekko różowa.
U mnie tylko pinki pokazywały ciążę i to tak słaba jak u Ciebie. Nawet po tygodniu gdzie z krwi było 180 bety to ja nadal miałam cien cienia. Jakiś "słaby" mocz chybaW tym cyklu nie brałam pregnylu
pinki strumieniowe fałszywie często pokazują pozytywny wynik błędnie. Ten drugi ma większą czułość, więc powinien pokazać wyraźniejszą kreskę, a nie ma jej w ogólę, więc jak dla mnie na tym etapie ciąży nie ma, trzeba czekać kilka dni, aż będzie bliżej miesiączki.Drugi
tak jak piszę, strumieniowe nie jednej pokazały fałszywie dodatni wynik. Mi w 23 dc ten płytkowy test, ale z czułością 25, pokazał drugą mocną kreskę, dlatego uważam, że albo ciąży nie ma, albo jest za wcześnie.Ale one miały tą sama czułośc w tym pierwszym co robilam wcześnie rano kreska pojawiła sie po minucie