• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża.

Angelika99

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny, ostatnia miesiączka 18 czerwiec. Wczoraj byłam na wizycie ginekologicznej 4 testy pozytywne a lekarz ciąży nie widzi nawet pęcherzyka ciążowego.
Podejrzewa ciążę pozamaciczna .
Czy któraś z was była w podobnej sytuacji od wczoraj płacze i boje się że będzie musiał usunąć . 😥😥😥😥

reklama
Nie ciekawa sytuacja. Jakie dostałaś zalecenia? Masz skierowanie do szpitala? Niestety, ale na tym etapie to powinno być wszystko widać. Łącznie z bijącym sercem . Bardzo mi przykro...

Nie ciekawa sytuacja. Jakie dostałaś zalecenia? Masz skierowanie do szpitala? Niestety, ale na tym etapie to powinno być wszystko widać. Łącznie z bijącym sercem . Bardzo mi przykro...
Kazał zrobić betę i jak będę wyniki zgłosić się do szpitala.
Wypisał luteinę dopochwowo żeby wywołać okres stwierdził , że albo obumarła ciąża albo pozamaciczna.

Cześć dziewczyny, ostatnia miesiączka 18 czerwiec. Wczoraj byłam na wizycie ginekologicznej 4 testy pozytywne a lekarz ciąży nie widzi nawet pęcherzyka ciążowego.
Podejrzewa ciążę pozamaciczna .
Czy któraś z was była w podobnej sytuacji od wczoraj płacze i boje się że będzie musiał usunąć . 😥😥😥😥
Na twoim miejscu konsultowała bym to z kimś kto ma naprawdę dobry sprzęt. Często lekarze mając sprzęt słabej jakości nie widzą wielu rzeczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry