reklama
Klemensa
Fanka BB :)
Nie bo to ideologia i uczą masturbancjiEdukacja Zdrowotna powinna być obowiązkowa

olka11135
Nie bo to ideologia i uczą masturbancji![]()
O dobrze niech sie naucza masturbacji to sie zajmą sobą zamiast takie głupoty pisać w necie

loumarie
O dobrze niech sie naucza masturbacji to sie zajmą sobą zamiast takie głupoty pisać w necie![]()
To wtedy będą pytać czy od roboty ręcznej oślepną.

Ferrel98
Dni płodne są zwykle w około połowie cyklu, ale to indywidualne i zależy jak masz owulację. Pytanie w jaki sposób plemniki miałyby się dostać z bielizny do pochwy i macicy?? Kiedyś w brawo girl były takie głupie pytania typu, hej, wytarłam się ręcznikiem kolegi czy mogę być w ciąży, hej wykąpałam się w wodzie po ojcu czy zajdę w ciążę??? Myślałam, że te czasy już dawno się skończyły. 

Coronita
my po prostu dowiedziałyśmy się wszystkiego z tego bravo girl. Oni mają chat gpt albo forumDni płodne są zwykle w około połowie cyklu, ale to indywidualne i zależy jak masz owulację. Pytanie w jaki sposób plemniki miałyby się dostać z bielizny do pochwy i macicy?? Kiedyś w brawo girl były takie głupie pytania typu, hej, wytarłam się ręcznikiem kolegi czy mogę być w ciąży, hej wykąpałam się w wodzie po ojcu czy zajdę w ciążę??? Myślałam, że te czasy już dawno się skończyły.![]()

Patii26
Hahahaha, leeejeeeeMało napisałaś.
Jaka byla sila tarcia?
Która zasada dynamki Newtona byla tutaj zastosowana?
Pod jakim kątem kapnęła?
O ktorej godzine pociąg z punktu A dojedzie do punktu B?
Która reka bylo wykonywane tarcie?
Czy leżałaś na prawym boku czy na lewym?
Jaki kolor miala bielizna?
I najważniejsze!
Jakiego proszku bądź płynu do prania używasz?
Dopiero po uzyskaniu odpowiedzi na te pytania, możemy wyliczyć średnia arytmetyczna prędkości z jaką plemniki uderzyły o bieliznę. Wtedy natomiast bedzie można obliczyć prędkość i sile z jaką mogły sie przedostać przez majty.

jeśli okres pojawi się w terminie to czy do zaplodnienia nie może już dojść z tej sytuacji? Dostałam krwawienia po 4 dniach od tego wydarzenia czyli w terminie w jakim miało się pojawić
Patii26
Jak okres przyszedł to nie możesz być w ciąży.jeśli okres pojawi się w terminie to czy do zaplodnienia nie może już dojść z tej sytuacji? Dostałam krwawienia po 4 dniach od tego wydarzenia czyli w terminie w jakim miało się pojawić
reklama
Ani nie jestem, ani już nie może pojawić się z tej sytuacji?Jak okres przyszedł to nie możesz być w ciąży.