Patka2207
Fanka BB :)
odpowiedziały Ci że takA jeszcze jedno pytanie, bo od tego stosunku mineło 12 dni, czy ten test wykonany dzisiaj jest wiarygodny? Test był ten o czułości 10?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
odpowiedziały Ci że takA jeszcze jedno pytanie, bo od tego stosunku mineło 12 dni, czy ten test wykonany dzisiaj jest wiarygodny? Test był ten o czułości 10?
A no tak, przepraszamodpowiedziały Ci że tak
W ogóle nie czuje żebym miała dostać tego okresu. Bardzo się stresuje. Nie boli mnie wcale brzuch. Dziwnie się czuję…
Nie musisz czuć, ze dostaniesz okresW ogóle nie czuje żebym miała dostać tego okresu. Bardzo się stresuje. Nie boli mnie wcale brzuch. Dziwnie się czuję…
Zawsze mnie okropnie bolał brzuch i przed okresem miałam plamienia, a w tym miesiącu nic..Nie musisz czuć, ze dostaniesz okres![]()
Nie wiem jak u Ciebie, ale u większości ludzi organizm to nie maszynka i nie zawsze działa tak samo. Więc możesz nie mieć plamień i bólu brzucha.Zawsze mnie okropnie bolał brzuch i przed okresem miałam plamienia, a w tym miesiącu nic..
Nie jesteś w ciązyPrzepraszam, że zadaje tak dużo pytań ale juz poprostu wariuje. Czy jakby było w gumie jakies pekniecie to zauważyłabym to? Albo czy sprawdzanie wodą i ściskanie tego balonika z wodą by wychwyciło wszelkie nieszczelności?
Nawet jak to sie wydarzylo w teorytyczne dni plodne?Nie jesteś w ciązy