reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowe dolegliwości

M_ktosiu Prawda,
A_rwen_a lepiej zapytaj gina, pamietaj, ze mzoe to tez byc zwiazane z hormonami.
Z dolegliwosci ciazowych mam jeszcze taka jedna upierdliwa mianowicie bola mnie nadgarstki, szczegolnie w prawej rece. Czasami nawet czuje jak mi cos przeskakuje jak ruszam kciukiem, najgorzej jest w nocy i nad ranem. Sprawa jest zwiazana z opuchlizna, nabieraniem wody no i uciskaniem jakis nerwow. Czasami naprawde przeszkadza, ktoras z was ma cos takiego? Gin mowi, ze po ciazy przejdzie he he.....
jeszcze mnie zab zacza dzis bolec :wściekła/y:

reklama
kurka wodna jakas alergia mnie lapie, swedzi...
wlasnie sie posmarowalam kremikiem i polecam ELOCOM krem 0,1% - mi to pomaga:cool2:

kasira od dawna nie mam ulotki wiec nie moge przeczytac, ale to tak malutko miejscowo tylko troszeczke to nie ma sie co stresowac, ja to zawsze mialam od lekarzy przepisywane:cool2:

M- ktosiu uczulonko ?? oj nie żartuj !! Biedactwoo :-( ja to się dalej męcze oczywiście bo po co to gówienko ma sobie pójść jak może się trzymać grr ...swoją drogą to jakoś dziwnie hmmm ja mam uczulonko,niczka,hana coś wspominała i teraz ty ....ciekawe co to :confused:

mi wyskoczylo bo chyba za bardzo staralam sie wam wspolczuc :tak:
ale juz sobie poszlo, wczoraj sie posmarowalam i juz jest wporzasiu:cool2:

M-ktosiu to dobrze że już sobie poszło ...kochana jesteś że tak nam współczujesz ;-) hehe ja to się ciągle zastanawiam na co to uczulenie hmmm może to na ciąże hehe może jak urodze to zniknie jak ręką odjął ;-)

A ja mam dzis chyba zupelnie nieciazowa dolegliwosc. Tak mnie boli przwe ramie ze nie moge wytrzymac:no: ! Spac nie moglam nawet naprawej stronie i to juz drugi dzien tylko wczoraj bolalo slabiej ale dzisiaj to juz przesada! Musialam zle spac albo nie wiem co. Boli niemilosiernie:baffled: .

reklama
Do góry