reklama

Ciążowe dolegliwości

reklama
kurcze dziewczyny rozsypujemy sie powoli czy co :confused:
kazda cos boli :szok:
a mnie strasznie bola uda ledwo co chodze.
dzisiaj ide do gina na omowienie wynikow- bo ostatnio robila mi takie dziwne badanie tzn. wkladala do odbytu i pochwy patyczek ale nie wiem o co dokladnie chodzilo - tutaj od niedawna sie to robi.
mam nadzieje, ze wszystko jest ok.

No wlasnie najsmieszniejsze jest to ze nic nie wyrabialam:-) ewentualnie opieralam sie na niej kiedy na lezaco korzystalam z komputera a teraz kontuzja:tak: i to nie do wytrzymania. A co do masazyku to dzisiaj jak M wychodzil do pracy zapowiedzialam mu ze chyba bedzie musial mi strzelic masazyk wieczorkiem;-) .

Koralku to jakiś wymaz chyba to badanie. Hm... do pochwy to brzmi jak cytologia... ale odbyt?

Dziewcznyny na uczulenie Elocom może być:-) stosowany miejscowo:-) ja mam ulotkę:-) i też używałam.

Koral nie slyszalam o takim badaniu w ciazy. a moze to jednak o hermoroidy chodzi?
Kasia23-82-23 mnie tez reka boli, najpierw bolal mnie tylko nadgarstek, mysalam,z e moze nadwyrezylam, albo zle spalam, ale z czasem zaczelo bardzo bolec, szczegolnie jak ruszam kciukiem, najgorzej jest w nocy i rano, potem w ciagu dnia mozna powiedziec, ze przechodzi. Rozmawialam z lekarzem powiedzial, ze czasem z powodu obrzmienia czy opuchlizny uciskana jest jakas zylka i tak sie moze dziac. czytalam, ze czasami dochodzi wrecz do unieruchomienia konczyny (bo to mozebyc i reka i noga) i ze jakis czas po porodzie przechodzi.
Ostatnio rozmawialam w szkole rodzenia z rehabilitantka i zasugerowala zeby maz wymasowal barki i szyje, ze ten moj bol dloni, nadgarstka wlasnie z tamtad sie bierze.

Czesc dziewczynki!! Ja ostatnio czuje sie coraz gorzej bo strasznie boli mnie macica, zupełnie jakby mnie ktos skopał i mam przez to problemy ze wstawaniem z łózka.Przy tym dokucza mi bol bioder i brzucha zupełnie jakbym miała dostac okresu.Czasem jak mnie zaboli to mam wrazenie jakby chciało mi sie do ubikacji i mam przy tym rozwolnienie.

Ja ból jak na @mam od dwóch dni ale co dziwne zawsze wieczorem i zawsze mówię do meża (Tomek to już chyba dzisiaj), a pózniej wstajemy rano, a on do mnie ( no i co-masz to swoje dzisiaj):happy:
Kórcze jak tak będę mówic mu codziennie to wkońcu jak się zacznie to pomysli, ze to znowu takie moje gadki i nie zareaguje:tak:

reklama
A ja to mam takie pełne cycuchy,aż normalnie ciężkie są grr i cieknie mi ta siara z nich że łoooo ...hmmm produkcja jedzonka dla mojego smyka się chyba zaczęła na całeGo :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry