reklama

Ciążowe dolegliwości

reklama
na zgage mozna napewno brac Renin, a inne leki owszem o ile nie zawieraja glinku czegos tam, czyli np. manti odpada.
A propos opuchlizn itd ja mam wrazenie, ze jakos mi zeszla, i celulit na nogach zmalal i palce jakies takie normalne, az jestem w szoku.

JEJQ FAKTYCZNIE HEHE ALE JAJA TO JA CAŁĄ CIĄŻE LICZE DO TYŁU HEHE ALE SIĘ WOGÓLE ZAKRĘCIŁAM HEHE WOGÓLE ŚMIEJE SIĘ Z SIEBIE HEHE !! DZIEKUJE DZIEWCZYNKI ZA UŚWIADOMIENIE MNIE !! CO JA BYM BEZ WAS ZRBIŁA :happy:

Wiecie co właśnie tak sobie myślę że wolałabym żeby najpierw odeszły mi wody a potem zaczęły się mega skórcze ... a nie najpierw skórcze a bóg wie kiedy wody odejdą albo dojdzie jeszcze do tego że będą musieli pęcherz przebijać czy co oni tam robią :baffled: ....

Bardzo bym nie chciała też żeby mi odeszły wody gdzieś w markecie hehe ale ludziska mieliby sensacje :baffled:

więc kochana ... jesteś jak najbardziej w terminie:-) :-) :-) !!!

i jak mówi moja mama - kupa na stół:-)
przepraszam za wyrażenie - ale to naprawdę jest uczucie jak by się chciało porządnego klocka zrobić:no: :szok:

ale naprawdę:-)
koniec porodu to miałam uczucie,że normalnie coś im tam zrobię:-)
i takie uczucie ponoć temu towarzyszy:-)
...więc myślę,ze lewatywka - jak najbardziej - dla własnego spokoju:szok:

coś mnie dzisiaj brzucho do dołu ciągnie...mam uczucie jakbym nie
mogła się wyprostować:szok:
...i ścięgna też bolą...

a tak w ogóle to fajnie,że można tu sobie pomarudzić...:-)

reklama
HANA - to ja chyba mniej wiecej potrafie to sobie wyobrazic.....bo wczoraj np mialam takie skurcze i przy nich mialam takie wrazenie ze musze do kibelka, ale niezbyt mocne......wiec to pewnie bedzie tak tylo o wiele silniej......:-D
A ja tez wolalabym zeby mi najpierw wody odeszly.....bo wtedy wiadomo ze do szpitala trzeba...a tak jak nie bede pewna czy to te skurcze....to lipa....;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry