reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Dziewczyny mi przestała siara leciec, juz ponad tydzien, a jak niebede miała mleka?myslicie ze to moze mniec wpływ? ja sie juz czuje taka okropna, brzydka, wszystko mnie drazni, juz mi nawet makijaz niepomaga bo i tak czuje sie okropnie, zaszyłabym sie chyba w piwnicy:-D:-D

Anetko a moze sie zaczyna u Ciebie :-)

Jesli chodzi o siare to moze mi odpowiecie bo u mnie piersi zmienily swoj wygad Brodawki mam wieksze i ciemniejsze A jesli chodzi i siare to normalnie nic mi tam nie leci tylko jak sie kapie to jak sie wycieram to mam na sutkach takie biale i to normalnie mozna palcem zeskrobac.lub recznikiem to wycieram Jak to wytre to widac ze to biale leci z takich kropek z brodawki czyli jakby siara Wydaje mi sie ze to siara ale dlaczego taka dziwna ????????Tak plynni nic mi nie leci ? :-(

Dziewczyny mi przestała siara leciec, juz ponad tydzien, a jak niebede miała mleka?myslicie ze to moze mniec wpływ? ja sie juz czuje taka okropna, brzydka, wszystko mnie drazni, juz mi nawet makijaz niepomaga bo i tak czuje sie okropnie, zaszyłabym sie chyba w piwnicy:-D:-D

Mi jeszcze się nawet nie pojawiła :szok:
Też się martwię, bo moja mama nie miała ani kropelki.
Ale podobno to nic nie znaczy.
Też czuję się okropnie nieatrakcyjna.
A jak idę to wyobrażam sobie takiego sunącego morskiego słonia :dry:

A mnie od wczorajszego wieczora męczą wymioty i biegunka.:szok: Nie wiem czy to ze stresu czy co...Piję miętę na złagodzenie...

A może to już .... :-D

reklama
Dziewczyny leci siara czy nieleci. NIE MA WPŁYWU NA PRZYSZŁE KARMIENIE!!!!!
Mi w zadnej nie leciałą a wykarmiłam dwie dziewuszki. Teraz jak byłam w szpitalu położna mnie sie zapytałą jakie mam sutki i kazała pokazac:-p i sie smiałą idelane guziczki do karmienia:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry