reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
Anetko a moze sie zaczyna u Ciebie :-)

Jesli chodzi o siare to moze mi odpowiecie bo u mnie piersi zmienily swoj wygad Brodawki mam wieksze i ciemniejsze A jesli chodzi i siare to normalnie nic mi tam nie leci tylko jak sie kapie to jak sie wycieram to mam na sutkach takie biale i to normalnie mozna palcem zeskrobac.lub recznikiem to wycieram Jak to wytre to widac ze to biale leci z takich kropek z brodawki czyli jakby siara Wydaje mi sie ze to siara ale dlaczego taka dziwna ????????Tak plynni nic mi nie leci ? :-(
Z moimi cyconami jest dokładnie tak samo :baffled:. Kupiłam sobie taki krem do pielęgnacji brodawek sutkowych w czasie ciąży i karmienia piersią i mogę powiedzieć, że są one bardziej nawilżone, ale nic po za tym. Nie cierpię "tego" skubać, ale nawet nie wyobrażam sobie tego nie robić.. :szok:.

A ja czuje sia atrakcyjna i nie mam zadnych kompleksow ze mam 16 kg na plusie i wielki brzuch Mnie sie to podoab i uwazam ze juz zaniedlugo bede wygladala inaczej czyli bez brzucha A teraz jest czas inny i musze sie napatrzec jak wygladam w ciazy bo zaniedlugo sie to skonczy hehe
A co do brodawek to ja tez mam chwytne Nam to tak polozna okreslila :-)
Wiec mam nadzieje ze jak sa chwytne to i ze mleko bedzie ;-)

U mnie też brak siary ale mam nadzieję że nie będzie problemu z karmieniem położna mi mówiła że pokarm może pojawić się po porodzie.
A bardzo bym chciała karmiż piersią:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry