Kaka82
Mamusia październikowa'08
Teraz jak byłam w szpitalu położna mnie sie zapytałą jakie mam sutki i kazała pokazaci sie smiałą idelane guziczki do karmienia
![]()
To może szczelisz fotke i pokażesz na zamknietym jak takie ideały wyglądają;-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz jak byłam w szpitalu położna mnie sie zapytałą jakie mam sutki i kazała pokazaci sie smiałą idelane guziczki do karmienia
![]()
Z moimi cyconami jest dokładnie tak samoAnetko a moze sie zaczyna u Ciebie :-)
Jesli chodzi o siare to moze mi odpowiecie bo u mnie piersi zmienily swoj wygad Brodawki mam wieksze i ciemniejsze A jesli chodzi i siare to normalnie nic mi tam nie leci tylko jak sie kapie to jak sie wycieram to mam na sutkach takie biale i to normalnie mozna palcem zeskrobac.lub recznikiem to wycieram Jak to wytre to widac ze to biale leci z takich kropek z brodawki czyli jakby siara Wydaje mi sie ze to siara ale dlaczego taka dziwna ????????Tak plynni nic mi nie leci ? :-(
. Kupiłam sobie taki krem do pielęgnacji brodawek sutkowych w czasie ciąży i karmienia piersią i mogę powiedzieć, że są one bardziej nawilżone, ale nic po za tym. Nie cierpię "tego" skubać, ale nawet nie wyobrażam sobie tego nie robić..
.to może szczelisz fotke i pokażesz na zamknietym jak takie ideały wyglądają;-):-)
Dobre KakaTo może szczelisz fotke i pokażesz na zamknietym jak takie ideały wyglądają;-):-)