reklama

Ciążowe Kłopociki

u mnie zaczynaja sie surcze ale jeszcze chyba nie te porodowe bo przechodzi poboli troche mocniej niz na @ i za jakas chwile do 15 minut przejdzie i z krzyzem tak samo mam nadzieje ze przed 25 urodze bo w tym dniu koncza mi sie swiadczenia rechabilitacyjne i nie wiem co wtedy czy juz uznaja to za macierzynski czy jak :-(

reklama
Bo my tak wszystkie gadamy, ze nasze dzieciaczki maja juz wychodzic na ten swiat itd, ale jak sie u ktorejs cos zaczyna dziac to wtedy pisze "mam nadzieje ze to jeszcze nie to" he he :-D
A u mnie sie jeszcze nic specjalnego nie działo, zebym mogla mowic ze cos sie zaczeło :-/ ehhh qrcze no ale ten czas sie dłuzy... Ale w koncu kazda musi kiedys urodzic, no nie?? he he, oby jak najszybciej :-D

Po 10 wstaniu do ubikacji poddaję się i nawet nie próbuję już zasnąć.
Mała już tak niziutko, że mam wrażenie, że mi wypadnie jak wstanę.
Oby tylko do poniedziałku wytrzymać jeszcze, bo dezynfekcja na porodówce nas w szpitalu, a i do Krakowa pasuje na zjazd pojechać chociaż raz przed porodem.
Trzymam kciuki za Ulke :tak:

i co jeszcze?:-Dmoze w 50?:-DDorotka nie poganiaj tak tez biednej Oliwki!!!widocznie jej donbrze w mamusinym brzuszku.zimno na dworze a Ty ja tak ...:-pma jeszcze czas:tak:

ASIU Oliwia ma sie sluchac mamusi i jak ja mowie ze juz to juz heheheh :-DCo to ma byc ze Ona sama wybiera czas heheh i juz pokazuje swoj charakterek Tak w brzuszku jej dobrze ale z mamusia na zewnatrz bedzie jej jeszcze lepiej :-p:-p:-p

MARTYNKA masz racje ze chcemy chcemy a pozniej sie boimy ale ja ani razu nie powiedzialam jak mialam bole ze sie boje i ze narazie nie chce Wrecz przeciwnie ja sie wkurzam dlaczego nie boli bardziej i regularnie tak aby nadawalo sie to na porodowke :tak:Ja che zaczac i narazie nie mysle co to bedzie najwyzej podczas strasznych boli bede klnela ale narazie chce aby sie zaczelo :tak:

O ja też czuję bardzo nisko maluszka.
Główka już w kanale rodnym jest i non stop parcie na pęcherz mam.
W nocy to po kilka razy wstaję siusiu.
Więc pewnie to kwestia kilku dni.

reklama
A ja mam dalej ciagle zgage i mdlosci, wiec moj mały chyba wcale nie tak nisko. Chociaz siusiu tez dosc czesto chodze, wiec sama juz nie wiem:baffled: Od kilku dni cały czas boli mnie kosc łonowa i czasem mam takie dziwne ciagniecie...
Ehh synek wychodz juz z brzuszka, nie rób na złosc mamusi :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry