reklama

Ciążowe Kłopociki

reklama
z rowerkiem dobry pomysł:tak:ja tez teraz mam pajączki:-(jestem genetycznie obciążona żylakami lekarz kazał mi kupic lioton i smarowac, fajnie chłodzi i te nogi niesa takie zmęczone, mnie wogóle czesto swędzą nogi moze to śmieszne ale to tez po mamie na tle nerwowym :-(wszystko mi teraz wychodzi w czasie ciązy, celulitu jeszcze niemam:tak:no i ta skóra nadal mnie piecze, niewiem jak tego się pozbyc dopiero ide do gina w przyszłym tyg:-(bo jest na urlopie:sorry2:

Och ja mam tak samo - spacerki mnie znudziłu, chociaż teraz jak pojadę nad morze to chcę wykorzystać czas i pospacerować brzegiem morza, porobić dużo fotek, pełen relaks.

Ech pływanie, rowerek, siateczka, wspinaczka ... buuuu - zakaz :baffled:

heh widze ze nie tylko ja nie moge plywac:) a to byo jedyne co lubilam ze sportu:)teraz obserwuje jak mi dupa rosnie a takiego celulitu to ja w zyciu nie widzialam--ale nie uzywam nic anty ,niewiadomo co tam jest...ale szybko sie tego pozbedziemy--po ciazy najlepsze beda kremy masaz i naprzemienny prysznic:D---teraz nie maco sie przejmowac przeciez nasze cialka zbieraja tluszczyk na okres laktacji-zapasik musi byc i koniec:)

a ja sie zrobilam starsznie ckliwa i placze nawet na reklamach czasami...ale bo tak po prostu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry