gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
No niestety, mam to samoWitam!
wspolczuje bardzo tych skurczow nog, mi na szczescie przeszly po tygodniu brania magnezu.Wciaz go biore i mam nadzieje ze nie wroca.
Mam takie pytanie, czy boli Was dolna czesc brzucha.U mnie sa czasami momenty ze nie moge chodzic, tak strasznie mnie "ciagnie".Jestem w 30 tyg i nie wiem czy to normalne.Wizyte u poloznej mam za poltora tyg. ale o co bym jej nie zapytala to u niej wszystko jest normalne i jak cos to paracetamol...
mi wlasnie te stawiania zaszkodzily i przez to biore fenoterol.moze zadzwon do gina i mu powiedz jak jest i czy masz wziasc.
mam nadzieje.
. Norma do 140 z tego co wyczytałam, a u mnie 148. No, ale jak dzień przed badaniem, ba o godz 20 wypija się szkalnkę nektaru jabłkowego, a później się łudzi, że woda mineralna wypłucze
, to się tak może skończyć. Nie dzwoniłam jeszcze do lekarza. Jutro powtórzę glukozę - 75 g po godz. i po dwóch i jak wtedy będzię coś nie tak to zadzwonie do gin, bo wizytę mam na 4.08, a w sobotę wyjeżdzamy na tydzień. Nie chce jakiejś biedy narobić. Jeszcze wczoraj byliśmy na 4 urodzinach siostrzenicy, ale ze słodkim to jak tak symbolicznie, a dzisiaj to nawet nie spojrzę. Ech te ciążowe zachcianki i przez to mam nadzieje, nie potrzebny stres