Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez takie bole mam,najbardziej odczuwam w nocy...Ide do wc i jak polamana,kregoslup to codziennie boli!!!
Blond co do cery to mi sie pogorszylaTeraz mam cala buzie w pryszczach i do tego plamy w okolicy nosa i brody.
No właśnie to kłucie od dołu mam, do tej pory to były takie chwilowe incydenty, a teraz taki ciągnący ból w kroczu ku dołowi, kość ogonowa z całym tyłkiem też strasznie boli, że każda zmiana pozycji to grymas bólu na twarzy. Oj tak to jeszcze nie miałam i skąd to? Przecież się dziś nie napracowałam.![]()
A mnie z kolei bolą... pachwiny.... szczególnie w nocy jak ide do ubikacji... normalnie ledwo wtedy chodzę z tego bólu ... myslałam, że jakies żylaki mi się tam potworzyły, bo podobno lubią się tworzyć jak ktoś dużo chodzi (a do zwolnienia chodziłam dużo), ale żandego zylaka dopatrzeć się nie mogę...wiec nie wiem co to może być :-(
Ja też czuję kłucie w kroczu szczególnie jak gdzieś idę , ostatnio przechodzilam przez nasze nieduże centrum handlowe z jednej strony na drugą do auta, to musialam przysiąść na ławce bo nie moglam iść tak mnie kłuło....
A w nocy też jak wstaję to nie mogę się "rozruszać", tak mnie jakoś rwie caly dół..
Co do połamania to i ja wieczorem chodze jak kaleka az kuleje z bolu krzyza ktory promieniuje az do kosci ogonowejmowie wam az sie plakac czasem chce
z bólu!!
Z wypryskami tez mam problem od jakis 2-3tyg
Mnie tez zaczelo kuc w pachwinach i spojenie zas mi sie odzywa ale ja sobie mowie ze to juz moze ten czas bo jest coraz blizej :-)
MINISIA nie pamietam ale czy twoja dzidzia jest ulozona juz glowka w dol Bo wiem ze obawialas sie cesarki wiec jak to teraz wyglada bo chyba nie doczytalam :-) ??????