Zuzanka1402
Fanka BB :)
Dzięki! Fajny jest. Wszystkie pokrowce, moskitiery i folie ma na zamek także żaden robal nie wlezie... [emoji6]Ależ śliczny!!!!!
Posiada mufki także zimą ręce mi nie zmarzną... [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki! Fajny jest. Wszystkie pokrowce, moskitiery i folie ma na zamek także żaden robal nie wlezie... [emoji6]Ależ śliczny!!!!!
Piekny! I kolor taki jaki ja chceTaki. Na żywo nie pokaże, bo mąż musi dopiero odebrać. Zobacz załącznik 877685Zobacz załącznik 877686Zobacz załącznik 877687
Adamex lucianoPiekny! I kolor taki jaki ja chcejaki to model?
Taki w kolorach Vulcan kupiliśmy z mężem rok temu dla jego bratanka, aaaaa łez to jest cudo <3Link do: Wózek X-Lander X-Move Carbon Black Głęboko Spacerowy - Ceny i opinie - Ceneo.pl a mi się marzy taki, kolor obojetny bo poluje na używany. Pompowane koła bo mieszkam na wsi i lekki stelarz bo będę sama jeździła z dzieckiem i musi się łatwo składać. Mój ideał <3
Jak ja Wam zazdroszczę, że już znacie płeć swojego dzieciątka![]()
Ja mam starszy model x-move. Mieliśmy go sprzedać, ale ostatecznie zostanie z nami na czas używania gondoli.Link do: Wózek X-Lander X-Move Carbon Black Głęboko Spacerowy - Ceny i opinie - Ceneo.pl a mi się marzy taki, kolor obojetny bo poluje na używany. Pompowane koła bo mieszkam na wsi i lekki stelarz bo będę sama jeździła z dzieckiem i musi się łatwo składać. Mój ideał <3