• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
U nas ściany są zielone, więc najpewniej zdecyduję się na pościel w odcieniu zielonym, już upatrzyłam łóżeczko z pościelą. W Tesco są do nabycia body, nie śpiochy niestety, ale w bardzo fajnej cenie - body z długim rękawkiem, z całkiem fajnego materiału, 5 sztuk za 32 zł. Więc jeśli któraś z Was jest zainteresowana, to może nabyć :-D ja niestety body mam dobrze ponad 15 par (wszystko z datków), więc nie będę kupować następnych.

Właśnie wróciłam od tej babki co licytowałam na allegro wanienkę i inne pierdółki...
Zaprosiła mnie do oglądania ubranek ...
Boże ile ona tego ma ...:szok::szok::szok::szok:
Wybierałam tylko z rozmiarów 62,68 w sumie 26 sztuk z ubranek wzięłam ,ale to głównie spódniczki,spodenki,rampersy ,sweterki .
Z bieliźnianych tylko 3 bawełniane pajacyki i 1 jeden grubszy do spania taki już większy z myślą o pielgrzymce .;-)
W sierpniu pod namiotem w nocy jest już chłodno :baffled::baffled:
I tak se pomyślałam to mnie teraz babka podliczy ...
A ona policzyło wszystko jak leci po 5 zł .od sztuki lub od kompletu :szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Za tyle ciuszków zapłaciłam 110 zł .:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Takie zakupy to ja lubię :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Z czego 11 ubranek jest z metkami ,bo nie zdążyła córeczce nawet założyć ,gdyż już wyrosła :-):-):-)
Jestem taka zadowolona ,że nie mogę jeszcze ochłonąć z tych emocji .:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry