• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Wiolka - my zmieniamy fotelik jak tylko Nutelka zacznie siedzieć. w kombinezonie sobie jej nie wyobrażam, bo ledwo się mieści już w kurteczce jesiennej, choc główka jeszcze nie sięga ponad fotelik.

co do fotelikow to sama nie wiem jaki kupic, mam wielki dylemat bo w nosidełko jest dobre ale Ola nie chce w nim siedziec i jakakolwiek podroz to na sama mysl choruje bo wiem co mnie czeka wkładajac ja do nosidełka

zanetaa u nas Franio tez nie siega glowka ponad fotelik ale zeby zapiac pasy musze uzyc bardzo duzo sily bo sa juz strasznie ciasne a bardziej sie poluznic ich nie da. i tak sobie mysle ze chyba lepiej przelozyc go do wiekszego fotelika i wozic tak jak nosidelku (chce kupic fotelik z regolowanym siedziskiem) niz teraz go nie zapinac. wagowo juz siegnol magicznych 9kg. co myslicie?

Olisia moja corka tez tak reagowala na nosidelko, dopiero jak podrosla i zaczela sie interesowac tym coe sie dzieje za szyba samochodu to troche sie uspokoila

wiolka ona od poczatku nie nawidziła nosidełka, teraz mimo ze juz widzi i interesuje sie tym co na zewnatrz to wystarczy ja wsadzic i jest ryk. I tez mam zamiar kupic fotelik taki z regulowanym oparciem. Patrzyłam za tymi fotelikami 9-36kg ale mam wrazenie ze on mimo wszystko nie nadaje sie do takiego malucha. Fotelik jest strasznie duzy i widac roznice miedzy takim 0-18kg chociazby w samym oparciu. Sama nie wiem na ktory sie zdecydowac.

reklama
Muszę zapolować w Biedronie na te kocyki koniecznie, a co do fotelika to u nas jeszcze luz, nawet nie wyjęliśmy wkladki, ale chyba już czas to zrobić, gorzej z nogami bo wystają za fotelik.:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry