Yolanta
Kicia
Azula czyli jak chce kupić to komentujesz, że paskudne, a jak już kupię i ubiorę to nie skomentujesz? No wybacz, ale teraz pojechałaś po bandzie z tą oceną. Nie podoba się to spoko, możesz powiedzieć, że się nie podoba, a nie smarować X postów o tym jakie to obrzydliwe, wsiowe i badziewne. Mi się na przykład nie podoba to jak ubierasz Amelkę, ale nie komentuję tego milion razy, w sumie gdybyś tak nie najechała to nie miałabym powodu komentować nawet teraz. Ot Twój gust, Twoja wola.
Pieszczoszka - ja tam nie widzę w poście Kataszy żadnego ataku, po prostu zareagowała na moim zdaniem obraźliwe posty azuli.
Pieszczoszka - ja tam nie widzę w poście Kataszy żadnego ataku, po prostu zareagowała na moim zdaniem obraźliwe posty azuli.
.Kupowałam to co uważałam za stosowne za cenę jaką uważałam za realną.Jakbym miała w trzy doopy pieniędzy to może bym ich do sklepu brała by se wybierali.Jedno na co kasę dostawali to na buty bo but na pewno trzeba przymierzyć.Często kupowałam ubrania używane tak jak i teraz..Na szczęście teraz jest wiele stylów i nie ma jakiejs jednej mody
Yolanta bo na szczęście jeszcze Ollena w to dzieci nie ubrała ,a szkoda by było za plecami jakiś niemiły komentarz usłyszeć.I proszę nie wchodzić na galerię jak będę dawać zdjęcia mojehgo dziecka skoro tak Cię rażą jej ubrania bo nago jej nie bedę dla Ciebie fotografować.PS Ollena napisałam ,że nie skomentowałabym ,a nie że byłoby cacy i bym pochwaliła