reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

u nas kąpiel to moja dzialka, adam bał sie brac na rece 2-kilogramowego Stasia, kapałam go w wanience trzymając na ręce i myjąc myjką, pozniej kładłam na dno pieluszkę a synka na nią, a teraz kapiemy sie w duzej wannie i trenujemy wyciąganie korka z wanny:)

reklama
Ja planuje kapiele zlecic mezowi. Psa kapie ja ;) Zreszta nie da sie porownac, bo Wigora kapiemy raz na kwartal, latem troche czesciej, ale bez kosmetykow, tylko splukanie woda.

W sobote idzien na targi ciazowo-dzieciowe, to sobie poogladam, co jest na rynku :)

Witam, moje dziecko również majowe, więc ciuszki, które sprzedaję powinny rozmiarowo pasować na Wasze Maluszki:)) Nie wiem czy już się tym zajmujecie, ja szybko szalałam z zakupami:)) Zapraszam!
http://allegro.pl/myaccount/sell.php

ps. Basienia, widziałam, że jesteś z Bydgoszczy- gdybyś miała jakieś wątpliwości dotyczące porodówek, szkoły rodzenia, pediatrów- pisz śmiało, może będę mogła jakoś pomóc...:)) co do tych wiaderek, to widziałam też z innych firm, ale mojemu synkowi by chyba nie podeszło coś takiego- od urodzenia nienawidzi jak jest ciasno- musi mieć przestrzeń. Ale moja mama miała okazję obserwować taką kąpiel i ponoć Maluszek był zachwycony!!:)

to chyba zależy co lubisz w siebie wsmarowywać - czy gęste czy rzadkie. Ja tam nie lubię nic smarować. Wolałabym żel pod prysznic tylko nie mogę dostać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry