Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tam też pomagają w przewijaniu i z tym problemu nie ma .oho :O i każą te ubranka zostawić? u nas wymagają swoje ale co do sztuki znajdzie się na moim dziecku, i nic nie zabierają... a do tego nawet nie pierworódkom pomagają położne w przewijaniu dziecka...
ale ja mam doświadczenie tylko jak to bywa po cc, często po prostu nie można wstać do dziecka by przewinąć

.Aż tak źle nie jest.;-):-):-)U nas też nic nie zabierają ,ale zwykle zostawia się dobrowolnie .Nic nie zabieraja, to Twoje ubranka, sama przebierasz i nie ma opcji zeby cos Ci zginelo. Zreszta po to Ty masz miec swoje zeby oni nie musieli wiec po co mieliby zabierac cudza wlasnosc?
Z takiej racji ,że w ten sposób są zawsze nowsze i ładne ubranka na stanie szpitala i dziecko tuż po porodzie ,kiedy jest ubierane po raz pierwszy to nie ląduje w szmatach i pieluchach tylko w ładnych czystych i nowych nie zniszczonych ubrankach.O matko, to ja tez zglupialam...bo z jakiej racji ktos ma cos swojego zostawiac:/
Dokładnie tak jest.No wzieło mi posta zerzarło
W wiekszości spitali coś się zostawia i uprzedzają o tym uczciwie.
U mnie np ubranka przywoże dla swojego dziecka na cąły pobyt i nikt ich ode mnie nie berze ale przebieram sama. za to jako cegielkę zostawiam pieluchy tetrowe i pampersy. Za ro w innych jak ten przytoczony przez As Wołomiński przywozi się 1 komplet ubranek i oddaje na rzecz szpitala za to przez cąly pobyt położne ubierają dzecko w ubranka spzitalne te zgromadzone własnie z cegiełek pozostawinych przez inne matki. Dzięki temu sa to ładne ubranka a nie jakies sprane i wiekowe.
Ollena nie pisz prosze, ze piszemy nieprawdę, bo informacje które tu zamieszczamy nt spzitali sa sprawdzone przez znas. Poza tym my t rdziłyśmy wiec wiemy jak jest a tobie się mozę najwyżej wydawać.
Właśnie ,że ubranka są potrzebne na oddziale.kilkolek ale czym oni tlumacza sobie to zostawianie ubranek na oddziale? przeciez im to niepotrzebne, skoro kazdy ma przynosic swoje?
To dziwne jakies, schowalabym wszystko tak jak przynioslam i nic bym nie zostawiala:/
No i do jedzenia i picia... Tutaj daja posilek zaraz po porodzie matce a ojcu w trakcie porodu sniadanie lub inne, zalezy jaka pora.
Wszędzie tak jest.Poprawiłam posta wyzej, bo cos dziwnego mi wyszło.
U nas ojciec zwykle nic nie dostaje chyba ze jakis prywatny pakiet w szpitalu wykupi ale nie spotkałam się z tym. A posiłki dla matki sa ustalone godzinami pracy kuchni czyli np kolacja jest o 17-18 jak urodzisz o 19 jak ja to do 8 rano nic nie dostaniesz, bo kuchnia juz nie pracuje a po porodzie chce się jesc jak po kazdym wysiłku.
a tak miedzy nami nie w kazdym szpitalu posiłki sa jadalne![]()

A jak sa jakies swieta,to dodaja cos ekxtra.Tatusiowe jednak tak dobrze nie maja