• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

a korzystasz z prysznica, czy z wanny? ja mam wanne i do kąpieli dolewam sobie odrobinę oliwki, choc irytuje mnie to ze pozniej wanna jest osyfiona:( ale to sie dzieje chyba przy kazdym specyfiku nawilzajacym do kąpieli.

reklama
Wiolka moja mama na bardzą suchą skórę zaczeła się myć Białym jeleniem...
Może to tendencyjne ale widać poprawę. Miała bardzo zrogowaciały naskórek do tego stopnia że jej płatami skóra schodziła a po szarym mydle teraz nawet się nie musi niczym smarować. Ja też się zaczęłam myć jeleniem i też widzę poprawę.
Jednak jeśli była ta poprawa to należy kupić Jelenia w kostce. Żel nie daje takich efektów.

No i oczywiście jak dziewczyny piszą oliwka w wodzie też daje radę :D:D

Pozdrówka

jesli chodzi o mydło to polecam dove, poki go nie uzywałam mialam ogromne problemy ze skórą, od czasu kiedy stosuje tylko je mam spokoj ze skóra, stasia myje rowniez mydlem dove od 3 miesiąca zycie i swietnie sie sprawdza:)

dziewczyny zmienie temat na chwile.
szukam czegos do mycia najlepiej z olejkiem , nawilzajacego ,takiego zebym pozniej sie juz balsamowac, ani oliwkowac nie musiala.
uzywacie moze czegos takiego?

A ja zakupiłam w drogerii emulsję do mycia dla dzieci od 1 dnia zycia Ziajki, używam jej pod prysznicem, świetnie nawilża i lekko natłuszcza skórę, później już tylko balsam na rozstępy i żadnego smarowania się balsamami, czego nie cierpię. Więc polecam:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry