pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ollena przeciez ten wozek jest do 3 lat.. to tak w miare na długo moim zdaniem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
co sadzicie o tym wozku. szczeze. nie chodzi o kolor tylko o jakosc i ogolnie.. WÓZEK DZIECIĘCY GŁĘBOKO-SPACEROWY + FOTELIK MASTER (2062795279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wszystkie 3 wyglądają bardzo solidnie (pierwszy najbardziej) ale nie spotkałams ieznimi wiec ciężko powiedziec. Podne cenowo sa wóżki Taco o tych moge powiedzieć, ze sa naprawde solidne i wszyscy je chwalą a sa bardzo podobne do tego pierwszego.ja tez kupiłam parę par niedrapekCo do prasowanie nie wobrazam sobie chodzic w pogniecionych rzeczach.. chyba wszystko co mam wymaga prasowania..
Wózek chce z neta zamówic.. duzy wybor fakt.. a większość wózków mozna obejrzeć w sklepie.
i jeszcze takie mi wpadły w oko.. 3w1 WÓZEK SPACERÓWKA FOTELIK COSMOS ADAMEX GTARISY (2039273043) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i ten QUATRO 4 WÓZEK GŁ-SPAC + FOTELIK SAMOCH 9x GRATIS (2043039318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lenka chyba 3 tygodnie wcale ich nie ruszałam, później w ruch poszły cążki z ograniczeniem dla niemowląt i tak jest do dziś.