Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak mi się uda to po południu coś takiego stworzę ,bo teraz jadę z małym do fundacji na zimowiskoCo do dziecięcych ubranek, przydałaby się jakaś ściąga dla nieogarniętych pierworódek, takich jak ja. Taka, taka jak dla naprawde nieogarniętych, najlepiej z obrazkami i tabelką czym to się różni?! Pieszczoszka, będzie zdjęcie ale popołudniu![]()
Wcale nie używałam półśpiochów, bo mimo że niby nieuciskowe to zostawiały ślad, więc wolałam nie ryzykować.
Dla mnie wózek jak wózek, niczym się nie wyróżnia, ale też nic mu nie brakuje. Kolorów masz tam masę (ja nie lubię pstrokatych, więc wzięłabym jednolity), często takie wózki na ulicy widuję. Opinii w necie poszukaj, najlepiej aby to były opinie użytkowniczek. Sprawdź wagę, szczególnie jak będziesz musiała go dźwigać. Patrz też ile zajmuje miejsca po złożeniu, jak szybko go złożysz/rozłożysz, czy jesteś w stanie sama to zrobić i czy zmieści Ci się w bagażniku.co sadzicie o tym wozku. szczeze. nie chodzi o kolor tylko o jakosc i ogolnie.. WÓZEK DZIECIĘCY GŁĘBOKO-SPACEROWY + FOTELIK MASTER (2062795279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
trochę się wtrącę, ja też myślałam że najlepiej tuż po porodzie obciąć paznokcie maluszkowi, ale jak zrobiłam to to przyszła położna i powiedziała coś co dało mi do myślenia... nie mam zamiaru kogoś przekonywać ale może warto o tym pomyśleć: dziecko pod paznokciami ma tak delikatną skórkę, że lepiej nie narażać ją na bakterie ze szpitala i obciąć paznokcie dopiero po powrocie do domu, jak trzyma mamusia przy piersi dziecko to lepiej niedrapek nie zakładać, ważna jest każda chwila kiedy maluszek dotyka skóry mamusi, ale przynajmniej jedna para niedrapek jest potrzebna, często dzieciaczkom zakładają wenflon i wtedy najlepiej chronić tą rączkę właśnie w niedrapkach (które zresztą można zastąpić skarpeteczkami)...Niedrapki? nie lepiej paznokcie od razu obciac? ja tym razem od razu do szpitala biore nozyczki...