reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
Pajacyk śliczny, ja lubię białe pajacyki misie albo brązowe misie. Ta krówka tez mnie urzekła.To ja też popieram Wasze zdanie .
Jakiś pajacyk fajny z uszkami jeszcze przejdzie,bo niektóre są naprawdę śliczne ,ale bajkowo to już nie trawię.
Mi się kojarzy z balem sylwestrowym i przebieraniem dzieci w przedszkolu..
Mojemu coś takiego się ubzdurało na wyjście ze szpitala coś w tym stylu ;-)
BABY C * pajacyk polar z kapturkiem 3-6M* 62/68cm (1974084213) - Aukcje internetowe Allegro
no to jeszcze ujdzie ,bo dość sympatyczne jest i te uszy tak się w oczy nie rzucają ;-):-):-)
A do mnie dziś dotarła przesyłka z kompletem do łóżeczka .
Jest cudny ,bo mega super materiał .
Naprawdę świetny gatunkowo i powinien długo służyć .
U mnie ciężko bo duzo ubranek mi sie nie podoba ze względu na kicz, a jak jest cos delikatnego to uwielbiam
Ja uwielbiam te milutkie pluszowe pajacyki zimowe i V tez sie w nich najlepiej czula i w tym roku tez pluszowki sa,ale zrobione przeze mnie :-)
Fiore, znaczy zrobione przez Ciebie na drutach, czy jak? wow, jeśli na drutach, szydełku, czy czymś podobnym to chylę czoła

Stokrotka812
Fanka BB :)
Fiore ja też jestem ciekawa?Ja uwielbiam te milutkie pluszowe pajacyki zimowe i V tez sie w nich najlepiej czula i w tym roku tez pluszowki sa,ale zrobione przeze mnie :-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
fiore jak mozesz wklej cos kiedys co zrobiłąs sama
chetnie zobacze 
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja natomiast nie znoszę jeansu dla maluchów aż mnie skręca jak widze niemowleta w sztywnych jeansioach jeszcze w pasek w dodatku i brzuszynka taka biedna scisnieta
I weluru. ładnie to wygląda ale grube, sztuczne, potliwe. Może dlatego, ze moje dzieci gorące jak ja. Nawet w zimę welurki odpadały, bo sie pocili
I weluru. ładnie to wygląda ale grube, sztuczne, potliwe. Może dlatego, ze moje dzieci gorące jak ja. Nawet w zimę welurki odpadały, bo sie pocili
reklama
Podziel się: