reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
Pieluchy jednorazowe tez nie należą do zbyt ekologicznych;-)
Ja mam też kosz i jestem zadowolona. Nie śmierdzi z niego. Jedyny minus to taki,że wkłady strasznie drogie.Kosz na zużyte pieluchy ANGELCARE + wkład (2245129247) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
myslicie ,ze warto kupic? zastanawiam sie nad jego kupnem.
Nie musiała bym ciagle wychodzić i wyrzucać tego albo gdzie indziej gromadzić... podobno nic z tego kosza nie czuć...
Ubranek mam tyle,że pranie będę mogła robić co 2 tyg pewnie
she_84
Fanka BB :)
Kosz na zużyte pieluchy ANGELCARE + wkład (2245129247) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
myslicie ,ze warto kupic? zastanawiam sie nad jego kupnem.
Nie musiała bym ciagle wychodzić i wyrzucać tego albo gdzie indziej gromadzić... podobno nic z tego kosza nie czuć...
ja mam zamiar kupic ten kosz, poluje nawet na jakis uzywany na allegro. chociaz sa tez po ok. 50zl z jednym wkladem wiec moze kupie nowy
paclanki mimo,ze nie ekologiczne- faktycznie dobra sprawa. U nas smieci wynosi mój mężulek jak wychodzi z psem wieczorem ok 19-20. Wiec cały dzien...kupka delikatnie mówiąc ..nic ciekawego
tym bardziej w okresie letnim hehe... paklanki skutecznie hamuja zapachy. Są fajne. Polecam szczerze-wypróbowane z Moim Małym/obecnie prawie 4latku/ .
)
Własnie- to samo miałam na mysliDo jednego woreczka mieszczą się 2-3 pampersy;-) Ekologiczne to nie jest, ale pachnie brzoskwiniowo i szczególnie w upały było przez nas doceniane![]()
I chciałam sprostowac poprzedni post-bo wyglada tak jakby moj mały nadal w pieluchach chodził.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
te kosze to w miare tanie sa ale faktycznie cena wkladow to juz nie jest za fajna...
reklama
hmmm, to az tak smierdzace to jest, ze ciezko pare godzin wytrzymac? Rany Julek, jak ja sie na wielu sprawach jeszcze nie znam
No nic, najpierw poprobujemy wariantu "ekologicznego" bez paklanek a jak sie okaze, ze sie nie da wytrzymac to bedziemy sie ratowac wszystkimi dostepnymi srodkami 

Podziel się: