reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

moim zdaniem paklanki sa bardzo nieekologiczne - do kazdej jednej pieluszki jeszcze dodatkowo osobny woreczek i na to wszystko worek zbiorczy. Do green peacu nie naleze ale to nawet jak dla mnie za duzo woreczkow :-p

reklama
Kosz na zużyte pieluchy ANGELCARE + wkład (2245129247) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

myslicie ,ze warto kupic? zastanawiam sie nad jego kupnem.
Nie musiała bym ciagle wychodzić i wyrzucać tego albo gdzie indziej gromadzić... podobno nic z tego kosza nie czuć...
Ja mam też kosz i jestem zadowolona. Nie śmierdzi z niego. Jedyny minus to taki,że wkłady strasznie drogie.

Ubranek mam tyle,że pranie będę mogła robić co 2 tyg pewnie:) Z Nati robiłam tak,że brudne osikane lub skupkane tudzież po ulaniu ciuszki zapierałam aby nie śmierdziały,jak przeschły to do kosza na pranie.

Do jednego woreczka mieszczą się 2-3 pampersy;-) Ekologiczne to nie jest, ale pachnie brzoskwiniowo i szczególnie w upały było przez nas doceniane:tak:

Kosz na zużyte pieluchy ANGELCARE + wkład (2245129247) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

myslicie ,ze warto kupic? zastanawiam sie nad jego kupnem.
Nie musiała bym ciagle wychodzić i wyrzucać tego albo gdzie indziej gromadzić... podobno nic z tego kosza nie czuć...

ja mam zamiar kupic ten kosz, poluje nawet na jakis uzywany na allegro. chociaz sa tez po ok. 50zl z jednym wkladem wiec moze kupie nowy

paclanki mimo,ze nie ekologiczne- faktycznie dobra sprawa. U nas smieci wynosi mój mężulek jak wychodzi z psem wieczorem ok 19-20. Wiec cały dzien...kupka delikatnie mówiąc ..nic ciekawego;) tym bardziej w okresie letnim hehe... paklanki skutecznie hamuja zapachy. Są fajne. Polecam szczerze-wypróbowane z Moim Małym/obecnie prawie 4latku/ .
:))

Do jednego woreczka mieszczą się 2-3 pampersy;-) Ekologiczne to nie jest, ale pachnie brzoskwiniowo i szczególnie w upały było przez nas doceniane:tak:
Własnie- to samo miałam na mysli:))) .
I chciałam sprostowac poprzedni post-bo wyglada tak jakby moj mały nadal w pieluchach chodził. :)) Uzywalismy jak używał pampuchów:)))) .

reklama
hmmm, to az tak smierdzace to jest, ze ciezko pare godzin wytrzymac? Rany Julek, jak ja sie na wielu sprawach jeszcze nie znam :baffled: No nic, najpierw poprobujemy wariantu "ekologicznego" bez paklanek a jak sie okaze, ze sie nie da wytrzymac to bedziemy sie ratowac wszystkimi dostepnymi srodkami :happy2:

Do góry