reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

hmmm, to az tak smierdzace to jest, ze ciezko pare godzin wytrzymac? Rany Julek, jak ja sie na wielu sprawach jeszcze nie znam :baffled: No nic, najpierw poprobujemy wariantu "ekologicznego" bez paklanek a jak sie okaze, ze sie nie da wytrzymac to bedziemy sie ratowac wszystkimi dostepnymi srodkami :happy2:

No latem czasem daje sie we znaki:))))) jak polezy:))) hihi:-)pozdrawiam

reklama
Widze te paclanki ale wole zwykle woreczki, zawijam i do smietnika na balkon, nic nie czuc a jak sie kosz zapelni to out ;-)

a czy to ekologiczne czy nie to jakby czlowiek tak na to patrzyl to by z tymi kupami spal ;-))

Mi tam tez szkoda by bylo kasy na te paklanki czy jak im tam :) kupilismy ten kosz co tu wstawialiscie link z allegro- mam nadzieje ze bedzie skuteczny....i faktycznie cena samego kosza to drobnostka ale juz wklady do niego to masakra:szok: dobrze ze mam meza mcgaiwera i wynalazl gdzies na ebay podrobki tych workow za tanie pieniadze....polak kominuj a co...nie bede wydawac majatku na worki na smieci :-D
a jak by naprawde nam w mieszkaniu nieznosnie smierdzialo to tez bym jakies wiadro na balkon dala i tam kupowe pieluchy wywalala.

Ollena dobre :-D:-D:-D:-D

Ja się nad specjalnym koszek nie zastanawiałam i nie zamierzam. ;-) Będę pieluchy wyrzucała do kosza pod zlewem w kuchni tam gdzie wszystkie inne śmieci :tak: Poza tym to nawet nie przypominam sobie żeby kupki jakoś okrutnie śmierdziały... bez przesady... :-D Ja chyba bardziej wyczulona bym była jak by mi ktoś pety z popielniczki do kosza wsypał... :-D:-D:-D

Paklanki zakupię na pewno na wyjścia żeby komuś nie robić problemu w koszu. Ale w domu można się obejść bez cudów :tak: zwykłe woreczki śniadaniowe na pewno dadzą radę w przypadku mocniej zabrudzonej pieluszki :tak:

Ostatnia edycja:
Mi tam tez szkoda by bylo kasy na te paklanki czy jak im tam :) kupilismy ten kosz co tu wstawialiscie link z allegro- mam nadzieje ze bedzie skuteczny....i faktycznie cena samego kosza to drobnostka ale juz wklady do niego to masakra:szok: dobrze ze mam meza mcgaiwera i wynalazl gdzies na ebay podrobki tych workow za tanie pieniadze....polak kominuj a co...nie bede wydawac majatku na worki na smieci :-D
a jak by naprawde nam w mieszkaniu nieznosnie smierdzialo to tez bym jakies wiadro na balkon dala i tam kupowe pieluchy wywalala.
Te podróbki z ebaya nie są juz tak dobre jak oryginały niestety. Nie mają zapachu i czadem czuć z tego kosza. Ja kupiłam i używam,ale odrywam foli po kawałku i zmieniam co 2 dni. Polecam zostawiać sobie te puste niebieskie plastiki po oryginalnych wkładach jak chcesz potem podroby używać bo się wyginaja szybko a w nie się właśnie wkłada ten worek z podroby. Ja osobiście jak się maluszek urodzi i wiadomo,że bedzie dużo kup to zainwestuje w oryginalne wkłady a po kilku miesiącach znów wrócę do podrobek :)

M. mi wreszcie przytargał moje ciążowe koszule (tą vienettę i tą z tygrysem, który w aukcji został nazwany lwem). Obie gatunkowo super, ale tygrysia potwornie śmierdzi, więc pranie i płukanie ją czeka podwójne jak nic;-)

Poza zapachem ta tygrysia nie różni się w dotyku i wyglądem od vienetty a jest minimalnie tańsza, więc polecam:tak:
Koszula ciazowa do karmienia LEW 100%BAWEŁNA ~ L (2194132192) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Koszula ciazowa do karmienia VIENETTA SECRET ~ L (2213011218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Te podróbki z ebaya nie są juz tak dobre jak oryginały niestety. Nie mają zapachu i czadem czuć z tego kosza. Ja kupiłam i używam,ale odrywam foli po kawałku i zmieniam co 2 dni. Polecam zostawiać sobie te puste niebieskie plastiki po oryginalnych wkładach jak chcesz potem podroby używać bo się wyginaja szybko a w nie się właśnie wkłada ten worek z podroby. Ja osobiście jak się maluszek urodzi i wiadomo,że bedzie dużo kup to zainwestuje w oryginalne wkłady a po kilku miesiącach znów wrócę do podrobek :)
a no widzisz tego nie wiedzialam!!!! wszystko wyjdzie zapewne w praniu ale dzieki za podpowiedz- powtorze mezowi. Ale smierdza czadem?? moje nie smierdza niczym- poprostu folia.

ja czekam na 1200 rzeczy i nic nie przychodzi, choc powinno byc przed swietami a wysylane bylo DHLem, nie poczta, wiec na pocztowki nie moga zwalic, ze zakorkowaly przesylki i sie kurierzy nie wyrabiaja - juz zaczyna mnie to niepokoic :unsure:

reklama
a ja kupiłam pokalanki i pieknie pachna z Oli uzywalismy zwykłych takich malutkich jednorazówek i bylo ok

Ostatnia edycja:
Do góry