• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Cień cienia na teście ciążowym?

Malinowa98

Zaciekawiona BB
Cześć! Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady. Powiedźcie mi, że nie oszalałam. Termin okresu wypada za dwa dni. Nic nie zapowiada, żeby miał przyjść, natomiast ostatnio dziwnie się czuję. Stwierdziłam, a co mi tam, zrobię test.
Czy ja mam halucynacje, czy rzeczywiście tam jest cień? Na żywo kolor ma taki różowawy, a kreskę, o ile mogę to tak nazwać, zauważyłam zaraz po zrobieniu testu..
Jeśli faktycznie coś tam jest, to lecę na betę, bo mi to spokoju nie da 😅

Co myślicie?
0A0D8B60-B822-4337-A68C-500E4E232F8E.jpeg

reklama
Cześć! Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady. Powiedźcie mi, że nie oszalałam. Termin okresu wypada za dwa dni. Nic nie zapowiada, żeby miał przyjść, natomiast ostatnio dziwnie się czuję. Stwierdziłam, a co mi tam, zrobię test.
Czy ja mam halucynacje, czy rzeczywiście tam jest cień? Na żywo kolor ma taki różowawy, a kreskę, o ile mogę to tak nazwać, zauważyłam zaraz po zrobieniu testu..

Co myślicie? Zobacz załącznik 1498785
Jest cień . Ja widzę :) zrób jutro rano betę hcg z krwi lub w terminie miesiączki :)

Co myślicie? Zobacz załącznik 1498785
jak dla mnie negatywny.
Ile po @ jesteś?

Ja też widzę cień, ale mam wrażenie, że kreska jest za bardzo w lewo. Chyba, ze to kwestia rozebranego testu i dlatego tak wygląda 🤔
Właśnie dla mnie też to dziwnie wygląda, ale już nie raz robiłam testy tej firmy i nigdy czegoś takiego nie było. Nawet cienia, nic 😅 Jak założę górę, to ta kreska jest niby tam gdzie powinna 🤔 Jak okres nie przyjdzie, to zrobię facelle, bo one są chyba najlepsze.

Właśnie dla mnie też to dziwnie wygląda, ale już nie raz robiłam testy tej firmy i nigdy czegoś takiego nie było. Nawet cienia, nic 😅 Jak założę górę, to ta kreska jest niby tam gdzie powinna 🤔 Jak okres nie przyjdzie, to zrobię facelle, bo one są chyba najlepsze.
Facelle przekłamują :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry