reklama

Cien cienia

Madzia177999

Zaciekawiona BB
Witam. Dziś zrobiłam test,po 7 dniach od spodziewanaej miesiączki. Po zakropleniu testu po chwili było widzieć cień cienia, po 5 min niestety nic.
Macie jakieś podobne doświadczenia.
Dodam że test robiłam ok godz 15.

reklama
Po tym czasie kreska naprawde powinna być widoczna... Mi się spóźniał okres 5-7 dni i druga kreska, z popołudniowego moczu była mega bordowa i ciemna. ;) Chyba, że owulacja Ci się przesunęła... Spróbuj może inny test.

Jakiej długości masz cykle?
Jedyna opcja, to że miałaś opóźnioną owulację, ale jeśli cykle masz regularne, to w ciąży nie jesteś, bo kreska byłaby już widoczna gołym okiem i nie znikała by.

P
29 dni.
4 miesiące temu poronilam... może to coś też z tym ma związek.
Powtórzyłaś dziś rano test? Skoro @ spóźnia Ci się juz aż 7 dni, a piszesz, że cykle masz regularne, to możesz też zrobić beta HCG z krwi - jeśli wyjdzie dodatnia, jestes w ciąży. Jeśli wyjdzie ujemna, idź do ginekologa, niech sprawdzi, co się dzieje. Może bedziesz musiała mieć wywołana @.

P

Powtórzyłaś dziś rano test? Skoro @ spóźnia Ci się juz aż 7 dni, a piszesz, że cykle masz regularne, to możesz też zrobić beta HCG z krwi - jeśli wyjdzie dodatnia, jestes w ciąży. Jeśli wyjdzie ujemna, idź do ginekologa, niech sprawdzi, co się dzieje. Może bedziesz musiała mieć wywołana @.
Muszę tak zrobić. Ale już nie robię sobie nadzieji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry