Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej u nas też pogoda całkiem całkiem, tylko zimno już... za to ja jakiś kiepski humor mam...
Ostatnio już czuję, że brzusio mi jednak nie ułatwia codzienności, jakaś niecierpliwa się zrobiłam i wszystko mnie drażni, ehhh... Sama siebie wkurzam, hehehe.
Dzisiaj uziemiona czekam na pana od piecyka... Więc nie moge nawet na spacerek skoczyć, chyba się zanudzę, hehehe.
Czesc, i ja sie witam :-)
Bylismy troche na zakupkach, bo w przyszla srode znow lece do Polski, wiec zaczynam kompletowac , to co mi potrzebne, np ulubiona herbate mojej mamy, jakies gry na Play Station dla brata, bo mnie prosil i takie tam... Pogoda nie za fajna, no ale musialam wyjsc.
Co do tycia, to ja przytylam z Olivierem 11 kg,( czyli nie az tak duzo) ale apetyt mialam przeogromny....
JEŚLI CHODZI O KILOGRAMKI TO MNIE JAK DO TEJ PORY PRZYTYLO SIE 12KG A Z OLĄ PRZYTYŁAM 16KG TAKŻE PEWNIE TERAZ TEŻ DOBIJE DO 16KG A APETYT MAM W ZALEŻNOŚCI OD DNIA RAZ BYM ZJADŁA KONIA Z KOPYTAMI A RAZ JEM NORMALNIE
Medio - ja też mam różnie są dni, że nie mogę patrzeć na jedzenie i takie w których "czyszczę" lodówkę... Mam apetyt ogromny na warzywa i owoce, mogłąbym non stop coś jeść... a teraz mam ok 8-9 kg na plusie, z Misią w ciąży przytyłam 12 kg.