Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hania ja wprawdzie nie w ciazy ale karmie piersia i w aptece powiedzieli ze moge brac paracetamol i nic innego nie poleca, mam isc do lekarza. Do lekarza nie poszlam bo wizyty umaeiaja teraz na za 2 tygodnie
Biore witamine C, paracetamol na noc, uzywam Breath Right na zapchany nos (to sa takie paseczki ktore rozszerzaja kanal w nosku i latwiej oddychac, nie zawieraja lekow, mi pomagaja) i Soothers Hallsa na gardlo (sprawdzilam skladniki i tez nie ma lekow). No i po 3 dniach jest duzo lepiej, nawet szybciej niz zwykle... moze dlatego ze bylam szczepiona na grype?
Ja mieszkam w Dunfermline, jakies pol godziny jazdy od EdiegoMam nadzieje ze czujesz sie lepiej
Paracetamol mozna na pewno brac w kazdym okresie ciazy, tylko ibuprofemu nie mozna po 19 tyg bo moze zle wplynac na serduszko (ja tam wolalam w ogole nie brac).
A teraz mamy swojego i pewnie nie będzie okazji już się tam wybrać... piękne macie opactwo i ten park :-)
i leniuchować