kamilalopez
Fanka BB :)
tak 8 lutego:-) a dokladnie o 12.30 a Ty?;-)
Ja mam o 9.20 :-)
Dziewczyny co tam uwas??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak 8 lutego:-) a dokladnie o 12.30 a Ty?;-)

Karis ja tez jeszcze do niedawna kazda wolna chwile przeznaczalam na kasiazki ale juz niestety nie mam co czytac-musze sie zaopatrzyc w nowe:-)
Polaa a co,nie mozesz sie doczekac zeby dowiedziec sie plec?? Ja juz niby wiem ze chlopiec ale nie do konca jestem pewna wiec czekam na usg zeby zobaczyc czy sie potwierdzi
Dzisiaj wstalam z przeziebionym pecherzem i mam nadzieje ze szybko mi minie bo to jest cos okropnego a do tego nie chce mi sie po lekarzach jezdzic:--(

Ginekolog pobral wymaz do badania,dali antybiotyk i powiedzieli ze jak beda miec wyniki badania i stwierdza ze powinnam brac inny antybiotyk to zadzwonia.
szkoda ze mam ten pecherz przeziebiony bo bym malej sanki kupila i by miala radoche.smialam sie bo jak jej przez okno snieg pokazalam to przylozyla reke do buzi i powiedziala "OH NO":-)a to dobreAle u nas sniegiem wnocy sypneloszkoda ze mam ten pecherz przeziebiony bo bym malej sanki kupila i by miala radoche.smialam sie bo jak jej przez okno snieg pokazalam to przylozyla reke do buzi i powiedziala "OH NO":-)

moja mała Amelka krzyknęła WOW

czekam na środę jak na zbawienie

a w niedziele od rana stał z kurtką w ręce pod drzwiami
zjadl sniadanie i poszliśmy na spacerek
ale juz topnieje, a szkoda:-(