Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wiem ze wszystko ok ale chcialam wiedziec z ciekawosci.Od samego poczatku USG widac bylo ze bardzo mu sie spieszy z jakiegos powoduwyszlam taka wsciekla ze szkoda slow.Teraz dopoki nie urodze to nie wiem jaka plec bo niby ostatnio powiedziala ze wyglada na chlopaka ale tez tak szybko sprawdzila-na odwal sie ze widac bylo ze nie jest pewna a ja nie mam przeczuc ze to chlopak wiec zadnych ciuszkow przed porodem nie kupie.Musze sie zapytac siostry ile u nich w Finlandii prywatnie usg kosztuje bo moze taniej jak tutaj to bym zrobila bo lece za miesiac na kilka dni a naprawde chciala bym znac plecchoc jest mi obojetne czy babka czy chlop.

kochana będzie dobrze tylko pilnuj tego ciśnienia a masz możliwość mierzenia w domu?Po prostu jak by coś było nie tak to nawet wyolbrzym objawy to cię sprawdzą dokładnie w szpitalu ja bym tak zrobiła jak oni z tobą to ty nie bądź lepsza.....no brak słów.....Dziewczyny czytalyscie o tym,ze w 9 szkolach w Southampton wszczepili 13 letnim dziewczynkom implanty antykoncepcyjne bez wiedzy rodzicow?? Normalnie masakra co Ci ludzie wyprawiaja
witaj i gratulujęwtam
ja dopiero co dowiedziałam sie ze jestem w ciąży i sie bardzo ciesze ale martwi mnie akt,ze nie mam pojecia co i jak.Kiedy powinnam zgłosic sie do lekarza itd...nie rodziłam wczesniej w UK.Napiszcze prosze co i jak?