reklama

Ciężarne na Wyspach

Dzień dobry :happy2:
Medio- rzeczywiście urządziła Cię ta położna dla mnie to oni są nie poważni, mogłaby chociaż zadzwonić :szok: a mam pytanko Ty masz jedną położną przez całą ciąże czy tak jak u mnie co wizyta to inna?????????? :wściekła/y::no:

Miłego dnia życzę:rofl2:

reklama
Witam

Dzień dzisiaj mamy piękny słoneczko świeci ale zimno:)
Chciałam się Was poradzić jaki byście mi polecały proszek do prania. Chcę prać małe ubranka ale nie wiem jaki proszek i ewentualnie płyn do prania tak aby nie uczulał maluszka.:-D:tak:

asinka_z ja kupiłam FAIRY non bio oczywiście proszek i płyn tej samej firmy, ładnie pachnie. Ale każdy proszek non bio sie nadaje dla maluszka.
a co do uczulenia to chyba dopiero będzie można sprawdzic na dzidzi jak ją ubierzesz wcześniej raczej tego nie stwierdzisz i w takiej sytuacji będzie trzeba próbowac innego, ale na pewno będzie ok, nie ma co sie zamartwiac na zapas:tak::tak:

olinda ja położna widzialam dwa razy w szpitalu,za każdym razem inna, teraz tylko GP i pielęgniarka fakt,że ciągle ta sama,ale ja sie ciesze bo jest bardzo miła, ale moje GP jest małe i może maja tam jedną pielęgniarke albo poprostu ona pracuje w czwartki od rana bo zawsze w ten dzień chodze na GP.:-)

Ja mam jedną polożną w przychodni. A na usg w szpitalu to wiadomo że różne są.
A ona wyjątkowo miała do mnie przyjśc porozmawiac o porodzie itd, tak to zawsze ja chodze do niej do przychodni.

Witam dziewczyny:-)
Ja cos ostatnio do niczego jestem dwie noce spac juz nie moge to co bedzie pozniej:-(a ta noc to juz tragedfia byla cos brzuch mnie bolal ...
Co do poloznej to ja mam jedna zawsze ta sama ja chodze do przychodni nie ona do mnie a do GP wogole,widze ze kazda ma inaczej pozdrawiam.

Witaski wieczorne!
Dowiedziałam się dziś,że teściowa zaltwiła mi dla małego wit. D3. Moja mama mi przwiezie w grudniu. Jak sprawdzałam u Krzysia w książeczce to miał przepisane od 3 tyg :2 kropelki na dobę.

Witam,

Ja przywiozłam wit D jak byłam w Polsce Vigantol po pierwszym miesiącu życia jedna kropelka jeśli będę karmić piersią dwie jeśli sztucznie

Dzień dobry :happy2:

Ja też mam załatwioną wit D3 i siostra mi ją przywiezie już za 3 tygodnie :tak::-):-):-) nie mogę sie doczekać nie widziałam jej pół roku :szok::-(

A co u was kobietki?????????????? buziaki i miłego dnia:tak:

reklama
Ja dzis po wizycie u lekarza, mały odwrócił sie główką do dołu:tak:, doktorowa powiedziala,że powinien być w terminie:szok::szok: czyli 12 dni mi zostało:szok::-D
strach i radość za jednym razem

Widze ,że każda z nas zaopatruje sie w wit D3:tak:

Pozdrawiam w ten sliczny mroźny dzionek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry