• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciężarne na Wyspach

Misiowka- no co Ty? jak 60- tka??? Poczekaj jak dwoje dzieci bedzie rozrabiac, to dopiero bedziesz zmeczona...:-D:-D Ja za jednym nie nadazam...:tak::-D
Anoli84- a u mnie inaczej niz u tajchi- bo u mnie nie bylo szczepien w pierwszej dobie ( gruzlicy to w ogole nie mial), byla wit K podana- to sie zgadza.
Po 12 dniach po terminie- zglaszasz sie do szpitala i daja kroplowe, czesto robia tez najpierw ten masaz i to przy tym masazu ten zel wkladaja. Jak nic, to wtedy kroplowa. Jak nic to wody przebija. Jak nadal nic, to zaproponuja epidural i wiecej kroplowy, no i jak znow nic to cesarka....:sorry:
Moj w ogole tez nie mial krwi pobieranej.
Szwy mialam wchlaniajace sie, wiec nie bylo sciagania.

reklama
alex3meyer - eee tam dam rade, na początku jedno cały czas śpi, potem drugie do szkoły pójdzie chociaż na chwilę, a jak podrośnie pierwsze to przywiąże jedno do drugiego, hehehe. Trzeba sobie radzić.

gusia - u mnie będzie różnica 3 lat jednak, ale tak celowaliśmy właśnie, hehehe.

Medio - ja też w poniedziałek do położnej... ciekawa jestem co mi powie, hehehe.

paula7 - faktycznie zimnica jak cholipa!! Ale i tak cieplej niż w Pl, więc nie ma co narzekać, hehehe.

Ja dzisiaj zaliczyłąm fryzjera i jestem mega zadowolona, a moja córa poszalała z tatą w małpim gaju i oboje są padnięci, mam nadzieję, że czeka nas spokojna noc.

Miśówka a do jakiego fryzjera chodzisz, do ang czy pl? Ja idę w srodę mam zapłacic 45 funtów.
Co u was młode mamusie Olinda, Tajchi?
Zuska??? Jak tam?
Paula7 super,że masz już suwaczek teraz wszystko widac i wiadomo co i jak:)

reklama
Hej dziewczyny!!!
Witam sie niedzielnie:-):-):-)
Ale dzisiaj zimno szok normalnie:szok:
U nas ciagle bez zmian tyle ze niedlugo dostaniemy klucze od mieszkania i chatke zmienimy ale juz prawie jak na nasza bo z councilu:-):-):-)
Co do roznicy wieku to u mnie to dopiero roznice:-D miedzy najstarsza a najmlodszym bedzie rocznikowo 17 lat a miedzy tarazniejszym najmlodszym a przyszlym najmlodszym hehe 4 latka:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry