Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja dziewczyny nie spałam w nocy bo mnie mój nieszczęsny ząbek bolał, napuchłam na twarzy tragedia, ale już teraz troszkę mniej boli oby do nocy sie nie nasiliło to i żeby opuchlizna zeszła.
mamunia2 ja też zazdroszcze tak dużej rodzinki, na razie mam miesięcznego Kacperka i chyba wystarczy ale jak podrośnie kto wie co mi przyjdzie do głowy Medio a ty juz chcesz trzecie, powoli kobieto powoli, moja koleżanka tez chciała trzecie tak szybko i miała trzecie i czwarte od razu, super, co??? alex Wesołych Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku
tajchi- o to straszne kochana... ty to sie nameczysz niesamowicie... wiecznie nie wyspana i obolala... trzymam kciuki aby dzisiejsza noc byla spokojna...
fasoleczka prywatne usg w Londynie kosztuje 50-60 funtów+40 wizyta,
ale ja znalazłam lekarza polskiego na Ruslip w Londynie, że pierwsza wizyta z usg to 90 funtów(50 usg + 40 wizyta) a kolejne usg jest bezpłatne tylko płaci sie za wizytę. paula7 no cos mi nie służy angielska służba zdrowia