A
asinka_z
Gość
Witam Was
Ja już po wizycie u położnej i wkurzona jestem. Kazała mi liczyć mocne ruchy dziecka na dobę. Generalnie nie odpowiedziała mi na żadne pytanie

Doła mam przez tę kobitę. Coś chyba humoru i czasu dla mnie dzisiaj nie miała takie wrażenie mam, A ja ja tak zachwalałam
Ja już po wizycie u położnej i wkurzona jestem. Kazała mi liczyć mocne ruchy dziecka na dobę. Generalnie nie odpowiedziała mi na żadne pytanie

Doła mam przez tę kobitę. Coś chyba humoru i czasu dla mnie dzisiaj nie miała takie wrażenie mam, A ja ja tak zachwalałam

byłam w szoku i wstawałam po 2-3godzinach patrzyłam czy oddych;-)bo za dlugo mi cos spał,ale dzis juz będę spokojniesza i pośpie dłużej tak jak on
) ze koszty bla bla bla.. a skad maja wiedziec jakie jest polozenie dzidzi i czy wszystko wporzadku skoro nic nie robią! ostatnio wlasnie macała mi brzuszek i stwierdzila ze maly jest glowka w dol -wiec sobie pomyslalam to on ma 2 glowki?? bo ewidentnie ciagle ja mam w gorze
ale zawsze mozna sprobowac, ja mam ta pewnosc ze jedna angielska polozna kazala sie wolac jak bede na porodowce i powiedziala ze mi pomoze w razie czego, (jej syn chodzi razem z moim do jednej szkoly).:-)