reklama

Ciężarne na Wyspach

DZIEŃ DOBRY:tak: TAK JAK MYŚLAŁAM MIESZKAM NA ZADUPIU NIEDALEKO NORWICH (NORWICH NAPEWNO ZNAJDZIESZ NA MAPIE):-( DZISIEJSZA POGODA TEŻ ZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA ALE ZOBACZYMY (MOŻE DZISIAJ CIUSZKI WYSCHNĄ:tak::-D) BUZIAKI

reklama
Witam mamuski

Olinda ja tez zawsze mowie ze mieszkamy na zadupiu,ale niestety mieszkam po tej stronie co Alex.Wiec tez mam daleko do ciebie.

Alex słodki ten twoj synus-gdzie mu do łobuza.Widac po oczach że aniolek. Moj Natan, ten to dopiero jest łobuz.

No dziewczyny co wy dzis takie nastroje macie.:-)
To chyba ta pogoda tak wpływa na ludzi.

ALEŻ MI SIĘ NUDZI, POGODA DO BANI JUŻ NAWET DRZEMKĘ SOBIE ZROBIŁAM:tak: A U WAS KOBIETKI TO CHYBA ŁADNA POGODA BO NIC NIE CHCECIE PISAĆ:rofl2: IDE BRAĆ SIĘ ZA OBIADEK:happy:

Tak, Norwich to wiem gdzie jest. No, wywialo Cie Olinda rzeczywiscie daleko. Ze Stefanka spacerek to i owszem, ale do Norwich ? Przesadzilas...:-D:-D:-D Gdzie ten mezus Cie wywiozl?
Zartuje, glowa do gory. Z pogoda tez bedzie lepiej( mam nadzieje:dry:). Pada tydzien, a ja tez mam wrazenie ze caly rok. No, ale dzis troche przerwy bylo, wiec wyskoczylam na chwile .
Iza- no moze az taki lobuz to ten Oliwierasek nie jest.Ale i on czasem potrafi pokazac...

MY WŁAŚNIE WRÓCILIŚMY ZE SPACERKU NA SZCZĘŚCIE NIE PADA NO I CIUSZKI ZDĄŻYŁY WYSCHNĄĆ:tak::-D IDE COŚ ZJEŚĆ BO OLIWKA JUŻ WSZYSTKO WYSSAŁA :szok: MAŁY RZARŁOCZEK Z NIEJ:-D MIŁEGO WIECZORKU ŻYCZĘ:tak:

reklama
na UK cisza wiec zaglondam do was

moja mała spi od 20 min jak nigdy:sorry2: teraz zastanawiam sie o której wstanie gotowa do zabawy???????????????

wiecie co ja juz bym chciała tak cała noc przespac!!!!!!!!!!!!!! jak narazie 11 miesiecy i ani jednej:no::no::no::no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry